.. ty,ale porovnavas uz dalsiu generaciu a tam uz by som suhlasil ze oproti A8G je to lepsie vo vsetkych smeroch ...
ja pisem o E46 a E39 z ktorymy mam skusenosti zase ja a ta E46 ma fakt strasne malo miesta ,do predu sadne 180cm chlap nohy si bucha o tunel a za neho uz doslely skoro nesadne co s tourerom 2003 sa neda porovnat kufrom uz vobec nie ,to su hlavne nevyhody aspon starsich modelov BMW , razvor dlhy ,ale priestor v kabine kratky a kufor maly kvoli zadnemu nahonu.. a neviem ci E90 je natom lepsie ako A8G aspon tym miestom na nohy vzadu ci nastupovanim do zadu ..
.. toto som porovnaval len preto ,ze mam len stymto skusnosti a hlavne ceny su jaks taks podobne .. ak porovnas km motorizacia ,tak A7G vs E46,39 ina vec je ked porovnas s E60, E90 ,ale to zas nejde porovnavat ,BMW celkovo je iny lewel jak v cene tak inych veciach aj ked nie zas vsade .. sedel som E60 a intors mi prisiel nato kolko to stoji aj tak nie moc kvalitny ,ale u BMW to je zas od vybavy .. kazdopadne vybava zobrak nebrat a ci ches ci nechces accord 2007 v plnej palbe stal to co 325i v zaklade a v lepsiej vybave aspon na rovine executive titan kde uz ku 325 si musel prihodit 20000e ...nevravim urcite to bude auto v inom leweli .. ale mne osone to nic nehovori ako auto celkovo .. zas meozem kupovat auto len preto ,ze ma skvele jazdne vlatnosti al ked mam odviest 5 ludi a batozinu tak premyslam kde nastala chyba ...
uz keby chcem ja BMW tak to by bola mastna cena aspon za priestor ,kvalitu interieiru a motor .. a to viem ,ze polka elektronickych hraciciek by ma vobec nezaujimala ,preto potom nastava otazka ,preco by som mal zato platit ,
u Audi sa mi paci ,ze netlaci tolko do hraciciek a elektroniky ,ale skor do kvality interieru ci exterieru .. a cena cca rovnaka ako pri BMW ... kazdy natom vidi to svoje co ho na aute zaujima .. nakoniec aj tak kazdy po accorde kupy najskor nieco ine
kedze priority sa menia cely zivot ..