vies ono zalezi v akom stave je auto a od toho sa odvija cena a tym aj to co ta snim caka ,su aj hondy nizsieho segmentu aj accordy ,kde stav je taky ,ze clovek bude len nadavat a platit ,kedze ,niektore diely na hondach su fakt predrazene na urovni WTF a tiez niesu neznicitelne , ano vseobecne su Hondy spolahlive ,ale ani nie tak kvalitnym materialom ,ale preciznou vyrobou a jednoduchostou ... keby zacala honda vyrabat auta ako BMW ci AUDI takisto by prestala byt takto spolahliva ,vid legend ako vravis hlinikove napravy a uz su naklady inde ,stacilo byeste viac elektroniky ... moj svagor takto kupil 1.8vti a bolo TOP najazdene 90000km ,ale moc si ho neuzil lebo som ho od neho vyzobral a kupil este za 180000sk ,po rokoch kupil dalsieho ,ale uz mal najazdene cez 300000km a kupil ho za 1500e a cakal ,ze bude rovnako spolahlive ako to prve ,lebo honda ,ale opak bol pravdou a vrazil do neho dalsich 2000e minimalne aby bolo v poriadku a od vtedy zanevrel na hondy a momentalne vyznava BMW ,aj ked si neprizna ,ze nic super okrem frajeskej znacky natom nieje .. lebo si kupil 530d r.v2000 za 4500e a za dva roky don vrazil dalsich 2000e lebo si myslel ,ze to bude pohodicka ,ale musel menit prevodovku a cele napravy a kde co , a keby ho teraz predava tak viac nez 4500e zan nedostane ,ale to uz neprizna a bude hanit hondy nadalej a otom to je ... ak kupis cokolvek v ozaj slusnom stave a staras sa tak tito vydrzi bez nejakeho nakladneho servisu a je jedno ci to je audi ci honda premiovy nepremiovy ... akorat kupna cena premiovych modelov je vseobecne vyssia kedze zo sebou nesu tu premiovost v akejkolvek podobe ... ako osobne by som sa drzal rocnikov do 2008 pri kupe akehokolvek auta ... vysie urcite nie ... kupovane auta vsak musia pravidelne jazdit a musi byt one pravidelne starane ,ja som taketo kupil a aj tak uz som musel reisit pocinajucu hrdzu a budem musiet poriesit osetrenie dutin a spodku aby mi nezhnilo a to som po kupe v zime prakticky ani nejazdil ... ale zase inak musim povedat ,ze za posledny roka pol od kupy som riesil len naplne ,brzdy a jeden silentblok oprava povodnych vyfukov ... ,prerabku na poface ci nove sady gum a kolies a sportove vyfuky do toho nepocitam to uz bolo extra ... ale uz cakam ,co na mna prve vyskoci ,lebo klima mi unika zatial malinko , spojka uz sa zacin ozyvat , celne sklo tiez , a to osetrenie pred hrdzou takisto .. ak to porovnam z pezotom 607 3.0 LPG ktore som mal podobnu dobu a malo najazdene o 100000km viac tak tam som toho menil malinko viac ale nie o tolko ,ze by som nadaval ... co viem jazdi do teraz bez problemov ...