nicim neprispel a ty si co nasiel ? nacenenie od hondy mimo kampan ? hlavne ,ze vacsine majitelov accordov tieto varianty ktore som spomenul stacili a preto som to sem sprva nedaval kedze som to priamo nehladal ,len nato narazil ,lebo som to presne vedel ,ze to by bolo zas kecou ,ze za taky 550e nedas , tak nevymyslaj a nepytaj rady ,napis rovno do nazvu , ze chces do 300e komplet z dopravou znackovy nerezovy vyfuk ktory len nahodis ,lebo ked citam to "minimum dopasovat " ked kazdy dobre vie kolko je stym roboty ,tak uz vidim ,ze aj zalozit keby ho niekto zalozil ako za 300e si mozes nerezovo spravit vies co, to ti tu povie kazdy ... tu mas este lacnejsi ako ten z UK a si to tu ofrfli a povyhovaraj sa co ti nanom nepasuje , do 500e aj zo shipingom na slovensko povodne som ho chcel ked som hladal pred skoro dvoma rokmi ,ale ja som nechcel komplet nerez kvôli rezonovaniu
www.ebay.com/itm/TSX-CL9-K24-STAINLESS-H...AOSwdGFYs4th&vxp=mtr mas to aj z navodom na instalaciu ...
Cos a tyka inej druhovyroby ,co komu brani kupit 2x tlmic na A6G na CR-V ci inu znacku auta len aby rozmer sedel a dopasoval kolenami a uchytami ,taka druhovyroba stoji desiatky eur a tych 5 rokov vydrzi ,alebo aj keby si kupim plech a vezmem autogen ktory ma doma kazdy druhy dneska ,mat nato cas tak si to spravim za par eur a vydrzi to 3-5 rokov urcite ,kopu chalanom to vydrzalo do dnes opravovane a tebe nie ,sorry ,ale asi tito robila opica ... kontakt na kamosa kludne dam ak mi povie ,ze mozem jeho kontakt rozdavat a kedze je to kamos tak mi to urobil ,inak take drobne veci nerobi ..
To Chris : pozri ja si cas spravim a rad pomozem ,poradim to vie dost ludi v mojom okoli ,ale toto co sa tu kolkokrat predvadza za divadlo o toto uz nemam zaujem , keby sa naozaj hladalo a nespekulovalo len ako usetrit na niecom nacom sa moc neusetri ,uz ho ma doma to vies tiez ...
inak prajem skore najdenie vyfuku