Nebudem kupovat 2 zadne tlmice, ktore este treba upravovat za 250E aby som ich na varil na 13 rocne rury, co to budu mat za sebou ochvilu tiez. Aj keby boli pozlatene, tak to uz pochop.
AMA je draha, bodka. Skunk 2 stoji kolko ? 700? Daj si dopyt do AMA, dostanes stvorcifernu cenu.
Zvysnu vlnu negativizmu tu ozaj nepotrebujem, ked nechces pomoct a len pinadat jak sa to neda, tak sa zdrz komentarov radsej. Lebo svet sa netoci len kolo tvojich dvoch koncakov na tourer a AMA. Cataback za 300E nezozenies z ebayu lebo s postou to vyjde na 650E... Inak by som ho uz mal doma a bolo by mi ukradnute, ze je hlucnejsi OEM... Rovnako nezozenies ani pozinkovany smejd za 300E...tiez uz by som ho mal doma a keby vydrzal 4 roky, tak si pogratulujem k skvelej kupe.
No ale k veci:
Medzicasom som kontaktoval fastlane v UK, vedia spravit cely vyfuk na mieru, cena okolo 600E, len treba pristavit auto
Vedia ale poslat backbox, prislusneho rozmeru... ako vieme z UK sa neplati ani clo ani DPH a posta je tak 15E.
Cenova ponuka z hondy na pravu stranu od catu po koniec 900E
( na lavu uz som sa ani nepytal). Dodanie do 24h
Nastastie sa da online kupit za 360E aj s postou domov - 18030SEAJ01 - SILENCER SET, R. EX. (PFKL380434) . Pre mna asi najidealnejsie riesenie, kupit pravu stranu, lavu pouzit staru a neskor pripadne len vymenit tlmic na lavo za nieco dopasovane.
A aby tato tema nebola marna, tak ak by som siel po vykone, tak presne viem ako to spravim. Zvody + decat+ single pipe na mieru