Slovak Czech Dutch English French German Greek Hungarian Polish Turkish
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Baterie K24 CL9

Baterie 16 Jan 2017 21:35 #61

• i-vtec
  • i-vtec's Avatar
  • Platinum Member
  • Thank you received: 5
aha :D nevadi vstci vieme ocom je rec , :D ale dnes som skusil tu silnejsiu a uz to bolo nieco malo lepsie takze tam dam tak silnu aku zozeniem po zlave do 60€ a nie davat za oem 100€ a v zime startuje 3sekundy .. ako tych oem 45Ah a 330A je ubohe na ten motor ked to porovnam z akymkolvek motorom inej znacky , honda to najskor urobila tak ze tam praskla taku istu co je na K20 a neriesili aj ked neviem ci som na ctr nemal silnejsiu ,ked viem ,ze sa mi tam bez nejakych uprav vojde ta co je v nafte tak neni ocom sa rozhodovat ..
The administrator has disabled public write access.

Re:RE: Re:RE: Re:RE: Baterie 16 Jan 2017 23:01 #62

• Kmoda
  • Kmoda's Avatar
  • Premium Member
  • Thank you received: 1
Denis Witzku wrote:
a to máš jedno odkud je, ale když mám možnost tam dát baterku s větším startovacím napětím, tak jí tam dám

Jenže ona tam silnější už "normálně" nejde. Musíš sundat kryt + kastlík s držáky hadic co je vespod,klasickou širokou baterii tam narvat mezi airbox a další plast na "fest" a nějak udělat jiné uchycení. A vypadá to taky hrozně...
Úzké baterie jsou všechny 45Ah nebo max 48Ah,na tu tvoji 55Ah jsem čuměl jak blázen,ale ta normálně koupit nejde...

Re:RE: Re:RE: Re:RE: Re:RE: Baterie 16 Jan 2017 23:58 #63

• Denis Witzku
  • Denis Witzku's Avatar
  • Platinum Member
Kmoda wrote:
Denis Witzku wrote:
a to máš jedno odkud je, ale když mám možnost tam dát baterku s větším startovacím napětím, tak jí tam dám

Jenže ona tam silnější už "normálně" nejde. Musíš sundat kryt + kastlík s držáky hadic co je vespod,klasickou širokou baterii tam narvat mezi airbox a další plast na "fest" a nějak udělat jiné uchycení. A vypadá to taky hrozně...
Úzké baterie jsou všechny 45Ah nebo max 48Ah,na tu tvoji 55Ah jsem čuměl jak blázen,ale ta normálně koupit nejde...
dej si do vyhledávače UMF75B24L a najdeš jich hromadu, akorát v Rusku, Řecku a Ukrajině

Re:RE: Re:RE: Re:RE: Re:RE: Baterie 17 Jan 2017 00:21 #64

• Kmoda
  • Kmoda's Avatar
  • Premium Member
Denis Witzku wrote:
dej si do vyhledávače UMF75B24L a najdeš jich hromadu, akorát v Rusku, Řecku a Ukrajině

Jo "AKORÁT" v Rusku,Řecku a Ukrajině- A to je právě to o co jde,když píšu že nejde "normálně" koupit,jako že si zajdu do prodejny autodílů a koupím ji,nebo ji nanejvýše objednám u nás v e-shopu a přijde mi do dvou dnů se zárukou 2 roky. A už to spoustu lidí odmítá,protože nevíš jak dlouho se někde nalitá válela. Ale abych objenával baterii z Ruska a pak buhvíjak řešil reklamaci? To bych ji musel zahodit než se s tím buhvíjak trápit. Ty bys objednal baterii z Ruska apod.? Asi těžko co?

Re:RE: Re:RE: Re:RE: Baterie 17 Jan 2017 01:05 #65

• i-vtec
  • i-vtec's Avatar
  • Platinum Member
  • Thank you received: 5
Kmoda wrote:
Denis Witzku wrote:
t
jedno možnost tam dát baterku s větším startovacím napětím, tak jí tam dám

Ja nechapem coto pises ,mal si ju tam ? Normalne ju tam mam bez uprav, ten drziak tam je na dve veci .. vosiel tam rozmer 175x190x240 nic nieje na dotyk na fest kludne by mohla byt 175x240x260 nepadne tam ako vtak medzi nohy ,ale da sa to v pohode bez rezania a kdecoho... ale ked mas 100e navyse tak zhanaj uzku..
Last Edit: 17 Jan 2017 01:07 by i-vtec.

Re:RE: Re:RE: Re:RE: Re:RE: Re:RE: Baterie 17 Jan 2017 08:33 #66

• Denis Witzku
  • Denis Witzku's Avatar
  • Platinum Member
Kmoda wrote:
Denis Witzku wrote:

Jo "AKORÁT" v Rusku,Řecku a Ukrajině- A to je právě to o co jde,když píšu že nejde "normálně" koupit,jako že si zajdu do prodejny autodílů a koupím ji,nebo ji nanejvýše objednám u nás v e-shopu a přijde mi do dvou dnů se zárukou 2 roky. A už to spoustu lidí odmítá,protože nevíš jak dlouho se někde nalitá válela. Ale abych objenával baterii z Ruska a pak buhvíjak řešil reklamaci? To bych ji musel zahodit než se s tím buhvíjak trápit. Ty bys objednal baterii z Ruska apod.? Asi těžko co?
počkej a myslíš, že v prodejně autodílů neleží kdoví jak dlouho? já bych na to nesázel. ano, nemám zkušenosti s objednáním věci z Ruska, Řecka a Ukrajiny, proto si jí tam neobjednám

Baterie 17 Jan 2017 10:45 #67

• durketa
  • durketa's Avatar
  • Senior Member
  • Accord 7g 2.4 A/T
co povie na tuto baterku
www.top-auto.sk/topauto/eshop/1-1-Autoba...asa-12V-62ah-YBX5027
zmesti sa mi tam v pohode :unsure: a ten startovaci prud 620A :ohmy: B)
Last Edit: 17 Jan 2017 11:55 by durketa.

Re:Baterie K24 CL9 17 Jan 2017 11:49 #68

• Denis Witzku
  • Denis Witzku's Avatar
  • Platinum Member
já vím, že už to kdysi dávno někdo na fb ukazoval, že tam má normální a vejde se tam v pohodě

Baterie 17 Jan 2017 12:15 #69

• Kmoda
  • Kmoda's Avatar
  • Premium Member
Tady ukázka jak obyčejná baterie vleze v pohodě bez dotyky. V červených kroužkách jsou místa kde to drhne a dole jak to sedí na rantlu,v modrém kroužku mezera jak kvůli tomu baterie nedosedne až dolů. Nehledě na to že ty plasty se musí vyhodit...

Baterie 17 Jan 2017 12:39 #70

• durketa
  • durketa's Avatar
  • Senior Member
  • Accord 7g 2.4 A/T
ake rozmery presne ma ta bateria ktoru mas na obrazku hlavne dlzka ma zaujima ze ci sa tma zmesti aj dlhsia tu co som postoval ja priklad a tak isto aj vyska ci ta vobec nevadi ked je bateria aj vyssia :unsure:
Time to create page: 0.110 seconds