Ja chapem co sa snazis povedat, lenze tieto veci neni su az take "lacne" kedze ich pouzivaju kopec detailerov na sk, cz ale aj de a uk. Dokonca ich pouzivaju aj profi, ako malicke, lahke lesticky na tazko dostupne plochy.
Samozrejme je rupes super, ale kto vyhodi 500e za lesticku, ked jednak nikdy nelestil a druha vec, ze to vyuzje fakt parkrat do roka s neistym vysledkom. Uz na tento minimum co som dal je dost.
130-140e lesticka plus posta, treba ti unasace rozne velkosti, rozne tvrdosti 3m/mezerna a pod. Lestiace pasty aspon strednu a makku atd a si hned cez 200e.
Ja som kedysi pouzival DJ Hard Candy na baze karnauba, super vosk, ale kedze som kedysi parkoval miestami pod stromami.
Teraz som siel cestou syntetickeho tvrdsieho vosku Finishkare 1000P, musis ale povrch dobre pripravit DJ Lime Prime napr. potom odmastit a potom natiahnut vosk.
Aplikatory kupsi vo vacsom mnozstve ovela lacnejsie cca 1e/ks, mikrovlakna tiez. Cize nanesies vosk, pockas kym "dozreje" (30min-1h) a rozlestis a zase dookola. Ked si to predstavim robit rucne, tak ta lesticka mi nepride zly napad.
URcite lepsie ako rucne, ale nech si to kazdy vyskusa, ci mu za to stojiiii.