Slovak Czech Dutch English French German Greek Hungarian Polish Turkish

Odstranění škrábanců

More
28 Mar 2016 18:28 - 28 Mar 2016 18:59 #11 by Dano
Replied by Dano on topic Re:Odstranění škrábanců
je to parada co to ma za plastelinu ? :D ale tolko urcite nechcem investovat. skusim sa pohrat s Meguiars Ultimate Compound + neaky dobry vosk :) alebo toto je sikovna vecicka nasadis na AKU alebo vrtacku a ides.. www.autostore.sk/meguiars-da-power-system-g3500/
Last edit: 28 Mar 2016 18:59 by Dano.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Mar 2016 19:02 #12 by Zajo
Replied by Zajo on topic Re:Odstranění škrábanců
este raz - ano ale tak mas vacsiu pravdepodobnost ze spalis lak:) a urobis viac skody ako uzitku:)

Odoslané z iPhone cez Tapatalk

File Attachment:

Honda Accord 2.0 /-2008-\ 30 year edition White Pearl

More
28 Mar 2016 19:11 #13 by Dano
Replied by Dano on topic Re:Odstranění škrábanců
to nie je flexa :D ale ta vecicka ma excentricky pohyb ako mozes spalit lak ked to robis s citom a mas aj k tomu dobre prirpavky a prostriedky ;)

More
29 Mar 2016 14:28 #14 by Chris
Replied by Chris on topic Odstranění škrábanců
stoji to 73e plus posta. Co tak skor doplatit a za 120-130e kupis uz lepsiu lesticku.

More
29 Mar 2016 14:39 #15 by Mildo
Replied by Mildo on topic Odstranění škrábanců
Zajo vieš čo je to excentrický (orbitálny) pohyb?
Chris za 130€ dobrú leštičku?? :ohmy: tak to chcem vidieť rýchlo daj tipa :woohoo:

More
29 Mar 2016 14:56 #16 by Chris
Definuj pojem dobru, pre amaterov ako sme my, su tie od 120-130e dost dobre, pre cloveka co kazdy vikend lesti LTT a pre takeho co robi denne auta uz vobec nie, lb potrebuje silnesjie, lahsie atd.

Vyhoda aj nevyhoda je, ze honda ma makky lak, cize sa da relativne lahko a rychlo rozlestit , plus ja by som ju vyuzil aj pri voskovani.

napr.
140e
www.amazon.de/das6%C2%A0500%C2%A0Watt-Ma...Das+6+Poliermaschine

144e
www.amazon.de/Krauss-Tools-DB-5200-Polie...Das+6+Poliermaschine

Tie 2 poznam a odporucaju ich vsade, ale skor tie ich silnesjie verzie, ktore su o 20-30e drahsie.

Pripadne teraz som objavil dost zaujimave, ale nepoznam nikoho kto by s nou mal skusensoti.

www.amazon.de/dp/B008ZCR2VA?psc=1

More
29 Mar 2016 15:54 - 29 Mar 2016 17:20 #17 by Mildo
U takýchto leštičiek býva orbitálny pohyb cca 4mm. Nevravím, ze na nejaké domace leštenie sú zlé, al ja by som osobne taketo stroje neriešil. Kvalita samotnej leštičky a unášača nebude asi najlepšia a zase ja by som nenakupoval stroje zo zahraničia. Neviem ako by som tam riešil potom prípadnú záruku.

Síce neleštím dennodenne, ale priplatil som si a kúpil už rovno Rupes s orbitom 15mm www.autostore.sk/rupes-big-foot-elektric...a-lesticka-lhr-15es/ tento stroj nema konkurenciu a aj niečo vydrzi.

Dano pokiaľ máš leštiť len vlastné auto a chceš opraviť nejaké drobné vady v laku, určite postačí aj ručné leštenie s Meguiars Ultimate Compound www.autostore.sk/meguiars-lestenka-ultimate-compound-g17216/ Touto leštenkou som leštil celé auto a výsledok stojí naozaj za to. Síce robil som ho strojovo, ale leštenka je naozaj výborná.
Last edit: 29 Mar 2016 17:20 by Mildo.

More
29 Mar 2016 16:58 #18 by Dano
Replied by Dano on topic Odstranění škrábanců
Mildo - chystam sa kupit Meguiars Ultimate Compound mam po ruke KE tak skocim do obchodu jfauto.sk

More
29 Mar 2016 17:17 #19 by Mildo
Potom daj vedieť aký bol výsledok leštenia ;)

More
29 Mar 2016 20:57 #20 by Chris
Mildo: daj foto ake vysledky si dosiahol s Megs :)

Ono ide o to, ze s tymi lestickami zacinalo a stale pouzivaju kopec junior detailerov a stoji 1/3 toho, co si dal ty.

Musis to brat, ze lestenie ide pomalsie ako s tvojou, ale zase stala 1/3 a robis to 1 roka, ale stale vyrazne rychlejsie ako rucne lestenie.
Ja ju kupim urcite len z dovodu nanasania vosku.

Ked si spomeniem ako som minuly rok clayoval, nanasal DJ Lime Prime a 3 vstvy Finishkare 1000P, tak uz teraz ti poviem, ze to druhykrat rucne robit nebudem. Lb je to robota na prd. :blink:

Time to create page: 0.118 seconds