ahojte, s ktorymi pastami mate najlepsie skusenosti ? mozeme to tu kludne rozpisat +ako najlepsie odstranit skrabance, alebo neaky navod ako postupovat
The administrator has disabled public write access.
Ono je to tak, ze Honda ma dost tenky a makky lak a maskovanim skrabancov ho v podstate brusis.
Cize je to take, Gtechnix P1 & P2 alebo Mequairs ScratchX 2.0 , teda ak to chces rucne lestit....
Ak ma len rotacnu, tak bacha na to, lb to ti spali rychlo lak.
Pozeraj len Dual Action, teda Excentricke a vies kupit pasty a kotuce 3M alebo Mezerna rozne hrubky.
Ja som to pozeral, ale nakoniec to bola investicia v radoch stovak eur a vyuzijes to raz za par rokov, lb ten lak vylestis a aj zbrusit. Spravit to mozes raz za 2-3 roky a potom len chranit a osetrovat dobrymi voskami.
Ou tak to strojove lestenie hodim za hlavu.. radsej sa s tym pohram pekne rucne a ked chcem celeho auto prebehnut bude mi stacit Meguiars ScratchX2.0 ? Alebo mam ist do Meguiars Swirl Remover ? Dik za radu
Pripadne ine, lenze potrebujes k tomu aj rozne tvrdosti padov plus pasty a to si uz lahko cez 200e.
Otazka ci sa ti oplati ked to vyuzijes parkrat do roka.
K rucnemu je to nezaplatena robota, lb sa pri tom narobis a mas to tak 2-3 dni roboty isto a budes nadavat preco si nekupil lesticku. Pretoze s lestickou mozes roznasat aj vosk atd.
Pripadne az by sme nasli daku garaz, tak by sme mohli daku spolocnu zriesit, to by sa oplatilo urcite viac.
Reps. aj na rucne aj na strojove je dobra Gtechniq P1 a P2. Az budem mat viacej casu a elektriku v garazi, tak pojdem do toho asi
kamos ma rotacnu lesticku aj s nastavenim otacok ale velmi sa do strojoveho nechcem pustat skor rucne ale ako si pisal bude to makacka.. a ked som pozeral na ten GTECHNIQ P1/P2 nieje lahko dostupny
dano- skus na internete restoreFX hlavne na youtube - v Ke to robi chalan jeden a cena za auto je cca 400€ - vyzera to ako kuzlo ale nieje a potrebujes na to mat licenciu
Odoslané z iPhone cez Tapatalk
Honda Accord 2.0 /-2008-\ 30 year edition White Pearl