Slovak Czech Dutch English French German Greek Hungarian Polish Turkish
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Kit Sania K20

Kit Sania K20 30 Jun 2016 04:11 #21

• Galaktic
  • Galaktic's Avatar
  • Elite Member
  • Thank you received: 6
Zajo wrote:
Zdravim pani ,

po dlhsej odmlke som s5.
chcel by som zalozit temu ohladom Sania v accorde.
ked ze tropicke leto prislo aj na SVK - (kosice - casto teploty okolo 30-35) tak vidim badatelnu "lenivost" accorda a preto zvazujem nad zakupenim kitu sania do Accorda.

par otazok - ako velmi sa zvysi spotreba?
ako je to v zime? je treba cakat kym sa zohreje motor a az tak vyrazit na cestu ?
nepodchladim motor?
nehuci to velmi pri netlaceni pedalu ?- ci nedostanem bolest hlavy pri dlhsej ceste :D..

dik za poznatky a napady
aaa - zvazujem kupu KITU sania od SIMOTY - CF

Mám dojem že sa to tu trošku zvrhlo na inú tému,, Než o CAI

Tak konkrétne k otázkam o CAI
Spotreba by sa nemala zvýšiť ,
Cez zimu Čakať než sa zohreje motor? no to by si mal aj normálne robiť ;-)
Nepodchladit motor?? Noo to neviem čo je,;-) ale s týmto určite nie,,,

Hluk, všetko záleží na konkrétnom ,vedení (systéme, ) filtru , dĺžke, uhlu, priemere, materiále, otáčkach,
A ako bolo už povedané ak tomu prudko dupeš na malom kvalte tak to krochká :-D, ustálené to je skoro v norme, no najviac záleží na tom čo som povedal vyššie

Zásadne hučí každé športové sanie ;-) ale dá sa tomu aj trochu konštrukčne zamedziť len to chce trošku času ;-)

A za simotu, no toto nieje teda moc Tiché, a keď to je tá šiška v obale s hadicou tak to sú určite lepšie a lacnejšie riešenia ako niečo ako UNI sanie
Last Edit: 30 Jun 2016 04:32 by Galaktic.
The administrator has disabled public write access.

Kit Sania K20 30 Jun 2016 05:37 #22

• Galaktic
  • Galaktic's Avatar
  • Elite Member
No a ak ti ide o to aby to nehučalo,bolo Funkčné, tak by som dal do origo Airboxu len filter od KaN a máš istotu ze nič nedojebeš a že to je to, začo si zaplatil, nie nejaká papierová tuning grcka ktorá sa nemôže ani prať "

Bude to o trosku hlucnejsie ako séria ale minimálne otravné,, ak budeš chcieť viac zvuku od sania stačí dať preč celý rezonator a bude to o niečom inom ;-)

A ak sa ti zdá že máš v moc teplom počasí auto lenivé,,? Tak sa ti to nezdá Je To Tak, a ak jazdíš viac mesto v takom hice tak Sanie to teda vôbec nevyrieši
Aj keď ho máš dokonale izolované a nasávanie mimo motorového priestoru (originál nasáva v motorom priestore) stále bude ťahať teplo od cesty,,,
Kolóna + zap ventilátor + vonku 35 a do motora ide už min 50 ,,,

Kit Sania K20 03 Jul 2016 23:12 #23

• jacker2
  • jacker2's Avatar
  • Elite Member
  • Honda Accord 2,4 cl9
  • Thank you received: 3
zajo mam vytlmene dvere ale predny kufor nie cize odhlucnenie ood dveri je :) ale od motora veru nie ...ale fakt mi osobne nevadi lebo nepalbujem kazdy den :silly: :vtec

Kit Sania K20 03 Jul 2016 23:45 #24

• i-vtec
  • i-vtec's Avatar
  • Platinum Member
  • Thank you received: 5
presne jak pise galactic ,ja to mam tiez , aj ked rozdiel zvuku som nejak nezaznamenal a myslim ,ze mam ten najpriepustnejsi penovy filter aky je :D pipercross ,rezonator by som neodpojoval vela roboty a po dlhsej jazde ti bude hucat i v hlave .. ked uz len kvoli zvuku je si urobit z klapky z fabie a filtriku na motorku medzi airboxom a klapkou maly box na tlacitko ,nieje to nic tazke a posluzi to .. mam v plane dorobit na vyfuk rezonatory aby stichol a potom si spravim taky ten sport gombik na sanie ..

Kit Sania K20 04 Jul 2016 21:11 #25

• Galaktic
  • Galaktic's Avatar
  • Elite Member
No ak máš vložku do Airboxu od Pier tak je dosť možné že to nieje hlucnejsie od série alebo KaN , a bude to preto ako si povedal je to houba / iná štruktúra ktorá viac tlmí,, ale čo viem určite je že keď dáš knko aj na moto tak to je iný randal :-D ako séria
Máš na aute spotr výfuk, alebo komplet,, sak nemusíš tam dávať rezonator, sak tam stačí dať len mufler ktorý sa bude naklapat ,,

Kit Sania K20 04 Jul 2016 23:33 #26

• i-vtec
  • i-vtec's Avatar
  • Platinum Member
  • Thank you received: 5
je to mozne ,ze ten moj filter je tichsi ako KaN ,no nevem preco je tak hlucny vyfuk ,mal som dvoch civicou 7G a ked tam som dal dole koncovy tlmic tak som to takmer ani na hluku nespoznal ,aj ked stredovy tlmic bol objemnejsi ako mam na toureru ,sedan ho ma taktiez objemny ,na toureru to odflakli ,preto som zohnal najobjemnejsie nerezove koncovky ake sli zohnat ,mam len koncaky ,ale nemam KAT a koncovky su priechodne zo 65mm priemerom a ten DRON /hukot sa asi nema kde odrazat a kedze chcem zanechat kvoli vykonu tu priechodnost ,tak mam v plane dorobit bud klapky pred koncovkami ak by to vobec pomohlo alebo rezonatory vid foto ,ktore by to mohli zamedzit ..

Attachment evs_s2000_cs70_08.jpg not found

Attachment 35918fd3e42c61333c1631518124a02a.jpg not found

Time to create page: 0.185 seconds