So guys....dneska som zažil radosť ako keĎ som mal 6 a boli vianoce. Takže, prvá ochutnávka z testov.
Bixenónový projektor Mini H1
aftermarket výbojky, originálne sa v tejto pätici nevyrábajú
Bežných 4300K
3000K, ideálne do hmloviek, viac o tomto projekte v blízkej budúcnosti. Zbohom mrtvé žiarovky!
Kráľovský bixenónový FX-R projektor.
Troška má síce "flakovitosť", ale jeho šírka outputu je neskutočná. Osadený originálnou výbojkou Osram Xenarc 66240Foto
Jo kúpil som aj FX-R ká. Oproti mini H1 majú širší kužeľ, miničká majú ale taký krajší high beam. Už riešim ako FX-R napchať do svetiel, bude to asi trvalá zmena, bez možnosti sa vrátiť späť (odstránenie niektorých držiakov pôvodných parabol). Sú to proste hovadné projektory
Nahral som už aj videá
The administrator has disabled public write access.
AK pozrieš o pár príspevkov hore, tak tam sú jedny také . Ochcávie doradu, takisto ako píšeš, pri dennom svietení po 60-70 tisíc km v parabolách diery! To akože sorry, ale...to je čisté zverstvo, montovať do vysokoteplne namáhanej časti plastové diely
Bude treba teraz vyrobiť nové úchyty pre projektory, tak to ešte potrvá. Tento týždeň budem mať i luxmeter, tak si to zmeriam.
Z toho cut off ale slintám
The administrator has disabled public write access.
halogénový projektor Stanley s halogénovou žiarovkou H1 (opačný cut off, svetlá sú z anglickej verzie).
halogénový projektor Stanley s HID výbojkou H1
Pri HID si všimnite značne veľké neosvetlené stredové miesto. Je to zapríčinené tým, že výbojka je vyššia ako žiarovka a zatieňuje odraz z paraboly (parabola je primárne konštrukovaná na výšku žiarovky).