Troška update. Po dlhom dumaní, okej, jedenkrát som si dal i jointa
a sedení som našiel riešenie ako to celé vyriešiť. Riešenie nakoniec padlo na výstavbu novej nosnej kontrukcie pre oba projektory, pretože i projektor v diaľkovom svetle sa musí viac zapustiť a je potrebné ho dobre upevniť. Ako najlepší materiál sa mi zdá polykarbonát, samozrejme, v priamom kontakte sa projektorom nebude, bude to cez skrutky.
Vzhľadom na to že netuším z čoho je vyrobený plast svetla, tak to budem celé lepiť dokopy dvojzložkovým špeciálnym lepidlom. Takže celé to bude slušná babračka, ale je to jediné vhodné riešenie celého quadxenónu. Myslím, že keĎ dorobím jedno svetlo, druhé pôjde znateľne lepšie, pretože tam už know-how bude.
Mimo iného, som si vyrobil akúsik stolicu, ktorá potom slúži na kalibráciu svetla - projektory je treba nastaviť podľa toho ako svietil halogén - dôležité je hlavne otočenie okolo osi projektoru, to už potom keĎ sa to dá všetko dokopy nenastaví nikto.
Foto update cez víkend, komponenty mám, takže už len čas a nervy.
Mimo iného, sľubujem to už dlho, ale verím že tento týždeň zadám na rezanie vodou redukčný rámik pre Mini H1 do A7G svetiel - hlavne Chris na to čaká
. V autocade chýbajú ešte trošku úpravy, lebo mi to nesedelo, takže ...snáď to bude čo najskôr.
Držte palce