Čaute, takže dnes som sa pozriel detailnejšie na ten nový projektor D2S, ktorý je potenciálnym kandidátom na ľahkú prestavbu A7G na bixenón.
• Montáž bude reálna, budú potrebné dve kozmetické úpravy (2 plastové "piny" na plaste svetla zavadzajú, tak sa iba ucviknú). Tento zásah nebude mať vply na možnú spetnú montáž povodných projektorov(!!!). Viac foto dodám potom
• Bude potrebný iba veľmi jednoduchý redukčný rámik. Jeden otvor pasuje veľmi blízko originálnej montážnej diere nového projektoru, tak ju iba troška zveším a tým pádom to bude pasovať. Podložka pre kompenzovanie bude súčasťou sady.
Každý projektor, takto ponúknutý, bude otestovaný na mojej zostave, t.j. ho namontujem, otestujem, zmeriam výkon, a následne celé zabalím spet. Nebudem ponúkať nič, čo sám neotestujem. Súčasťou toho bude i protokol o meraní výkonu (luxmeter).
Sorry za punk prostredie, žiaľ nemal som dnes nič iné k dispozícii. Projektor veľmi pekne farbí "cut off" , a to je pri 4300K, na 5500K výbojkach to musí byť naozaj pestrofarebné.