Ja som skúšal už viac možností a Čínu som už nechcel,, aj keď teraz je všetko čínske
, a na záver som ostal zase u Osram predné parkovacie t10, Je aj verzia zo šošovicu ale ta ma moc usmernene svetlo do lúča a to sa mi nepáčilo, potom je aj Philips ten je konc v pohode ale je dlhší a smeruje vo svetle viac do vonkajších strán,, tak že verzia osram s tou ampulou na ledke a tá je komplet uzavretá tak že najvhodnejšia na vonkajšie použitie,,mam ich asi cca 2 roky a
stále bez problému,, A dajú sa zohnať aj u nás a radšej dám 20 e za značku ktorá má skúsenosti a kvalitu ako x eur za niečo iné, pokiaľ nieje iná možnosť samozrejme. (Na svetlach mám čiernu fóliu tak to nieje také oslnujuce) a diaľkové H1 som mal MTEC, bolo to lepšie ako séria ale po dobe sa mi zdalo ze to na prt svieti tak som kúpil Osram halogénové H1 cbi
a... Naozaj to vtedy na prt svietilo, rozdiel je dosť veľký a aj tvar žiaroviek,,,, A vzadu mám dvoj vlákno červené T20 LED ale nejaká USA( som bral od jedného z Hclubu) značka a svieti to až moc
T20led aj v hmlouke,,mal som aj v spiatočke bielu LED ale je to len image tá šošovka na ledke je problém že na cestu to nesvieti všade ale len v smere a je to kružnica a malá,,