Ja pisem co uznam za vhodne ,ale kludne totu moze Chris v sekunde zmazat aj z mojim profilom ked sa vas to tak dotyka a trham vam partu, "mudrych reci" .. ,ja som tu aby som obcas prispel ,ci inymi skusenostami ci pochybnostami ak mam inu skusenost tak uz taram nezmysli ,ci ako ..?
.. biednu reputaciu u koho u vas troch, ako vazne?
.. "Dont care" ..
.. ja si myslim ,ze som skusil za 16 rokov dost gum roznych znaciek od Linglong az po Michelin ,aby som si svoj nazor mohol zastat a neohanam sa len testami aj ked sa to moze sprva zdat a praveze pisat ,ze pokial to neni guma znamej znacky ci ked si pri vybere setril tak sa vysypes je mimo ... , napriklad tie GOODRIDE za tu cenu su az prekvapujuco dobre a ziadne maslo to nieje ,kopa dnesnych neznamych znaciek moze konkurovat znackovym a zaujatost voci cinskym gumam ci inym neznackovym produktom je neopodstatnena a nieje to ziadne pravidlo ..
a k tym uplatenym testom ... len nedavno bola afera z nokianom ,ktory mal specialne upravene pneu pre testy zimnych pneu a sam prezident Nokianu sa zato verejne ospravedlnoval a to som spomenul len namatkovo.. milujem skusenosti ludi co cely cas pouzivaju par znaciek a potom idu tvrdit ,ze cokolvek ine je na zabitie..
.. ak sa niekomu nepaci co pisem ci neznesie iny nazor ci popichovanie , tak nemusi citat nik ho do toho nenuti .. dakujem.