Slovak Czech Dutch English French German Greek Hungarian Polish Turkish
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Nefungující tempomat

Nefungující tempomat 02 Nov 2015 12:29 #11

• Chris
  • Chris's Avatar
  • Administrator
  • Thank you received: 38
Asi jedine to nejako rozobrat, vybrat senzor, ten ocistit a odmastit, mozno nejakym Contoxom vystriekat , namazat pedal , zalozit s5 a dufat, ze to pojde....
The administrator has disabled public write access.

Nefungující tempomat 02 Nov 2015 22:22 #12

• DworiBak
  • DworiBak's Avatar
  • Platinum Member
  • Accord CW3
  • Thank you received: 25
Milan wrote:
Tak 100% je chyba v pedálu spojky (senzoru u ní). Tempomat funguje pouze při držení pedálu nahoře a když nohu povolím, tak se vypne. Nevíte, jak postupovat dále? ;)
seřídit to čidlo,je dělaný jako šroub ,ještě mrkni jestli nepraskl plastový doraz o který se opírá čidlo
www.amazon.com/Genuine-Honda-35710-SE3-A...01HM5P027XZSWM2XBCH1

Nefungující tempomat 12 Nov 2015 15:05 #13

• Milan
  • Milan's Avatar
  • New Member
Po všech možných pokuses jsem raději zajel do servisu Honda Novotný a až tam mi byl problém odstraněn.

Problém byl v celkovém chodu spojky, občas škrtaly převody při řazení. Nejspíše jsem si ji omylem nějak poškodil, nejspíše špatným mazáním a čidlo, spojka nefungovala jak měla. Po opravě zatím pohoda a ticho, tempomat funguje za každé situace. Pro jistotu jsem domluvený na výměně celého čidla tempomatu (cena kolem 1000,-), potom to bude 100%. Nyní čeká Acco zazimování, takže to nechám vyměnit až na jaře. Možná to nebude ani potřeba. ;)

Jenom se mimo téma zeptám. Jak promazáváte spojkový váleček? Je to přesně tento díl, ne? Protože tam jsem mazivo vždy aplikoval, mazal tyčku na válečku a lupání jsem se nezbavil. Snad jen ze začátku aplikování a vždycky jen asi na pár dnů. Dával jsem tam silikonovou vazelínu, Wdčko a nic. Po servisu u Hondy je ticho už týden. Tak snad to takhle vydrží alespoň rok, protože mě tu lupání neskutečně štve. Co jinak dělám špatně? :huh:

Odkaz na obrázek: s1099.photobucket.com/user/jason311311/m...%20Accord/2.jpg.html
Honda Accord CL9 11/2007 - Dark Mocha Pearl/Executive/Manual
Pořád se něco vylepšuje :)
Last Edit: 12 Nov 2015 15:07 by Milan.
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.099 seconds