praveze u mna ide o rovnaku vec a to tocivy moment vacsi o 100+ Nm a zvuk V6 a u nej by mi tak automat nevadil keby sa jednalo o FWD ,lebo som mal V6 z nahonom na predok a tam to slo od volnobehu na pohladkanie plynu ,takze nieje nutne drasticke podradzovanie ,auto slo na 4ke a zrychlovao pri akejkolvek rychlosti ... a kedze je omedzeny vyber v EU bohate by mi stacila BASE TL ... co znamena ,ze ma stale lepsiu vybavu ako acccord a stale ma 259Ps a 315Nm pri podobnej vahe ako ma accord a ked uz by som mal swapovat tak max co sa da v seriovej forme ,cize 3.7 .. ked uz tak uz poriadne a keby sa stavalo montrum ,tak preto by stala zato manualna prevodovka s LSD aby to malo nejaky zmysel..
co sa tyka legendu je zbytocne tazky a nemotorny a i zo 295 konmi to je lenive vdaka AWD a automat ako jedina volba prevodovk u legenda tu lenivost este viac umocnuje ... preto radsej asi o 300kg lahsiu TL ,len pre predstavu aj najslabsia TL ma lepsie zrychlenia ako Legend .. to len ktomu preco nie legend ..