Ahoj, chci se zeptat, jestli se originálně montovaly na ACCO 7g (2006-2008) parkovací senzory. Někdo je na autě má a někdo ne. Alespoň co jsem viděl pár inzerátů nebo videa na YT.
Na stísněném parkovišti je to díky malému rejdu a velké délce občas problém. Divím se, že se nemontovaly standartně do takového auta této třídy.
Mám Executive výbavu, rok 11/2007. Chtěl bych si je nechat namontovat a nevím, jestli byly vůbec nějaké originální z výroby. Raději bych se přikláněl k originálům (spolehlivost, estetika, lepší pocit) oproti čínským a ještě by mě zajímala cena, pokud by někdo věděl (dodělání v Honda servisu).
PS: Pro info jsem našel jeden katalogový obrázek, takže se asi nejspíše dodávaly.
mám přední Jablotron s info displejem - Jablotron a v pohodě, aktivují se při šlápnutí na brzdu a berou od cca 1,5 m a méně, vypínatalný zvukový signál jedním zmáčknutím tlačítka na displeji
Zadní mám couvací senzory s kamerou - Couvací senzory a paráda, kameru mám jinou, nad RZ, ne v nárazníku, a nechal jsem prodloužit signál sklopení po vyřazení R, protože při šíbrování to nestíhalo zase se vyklopit ten displej. S tímto zaparkuju kdekoliv, kam mě vůbec nenapadlo to dříve ani zkusit
Oboje fungují perfektně, bez jediného problému
Origo nějaké budou, ale dle mě celkem budou stát dost + montáž taky není žádná zrovna sranda...
HONDA ACCORD 2.2 i-CTDi sedan, EXECUTIVE, r.v. 2006 po facelift
The administrator has disabled public write access.
Originál byly jen za příplatek jako doplněk.Originál Honda na A7G už asi nebudou nejspíš ani k sehnání pokud někomu nezůstali na skladě. Dnes máš na výběr toho plno jen to chce ověřenou kvalitu,a to co se líbí tobě. Takové co budou zároven s nárazníke s možností nechat nalakovat do barvy vozu.Popřípadě jestli chceš jen aby pípali,nebo s displejem. Ještě koukej kolik se pohybuje náhradní čidlo.
Ja som mal na acco zadné senzore bolo to dodatočne robené ešte za nova v H a to bolo nejak 15000 sk a keď som išiel dávať paket tak som zistil ze jeden je k.o. A nemal som tam origo H senzore ,, tak som zistil ze to sú APRI len starší model, teraz už nieje v ich ponuke ale kúpi som ich zase a celú sadu samozrejme a, chcel som tam dať niečo overené a APRI dáva senzore do prvovýroby,, A cena je tiež porovnateľná s( neznackovou) konkurenciou
Ja mam nejake parkovacie senzory od nova montovane v Honde, hned po kupe.
Ale otcovi som kupil take lacaky za 13e z ebay-u od cloveka co mal lepsie hodnotenia. Uz je tomu 1-2 roky a funguju super - klop klop klop.
Ziadna komplikovana montaz. Len vyvrtat vrtakom diery, ktory je prilozeny v baleni, osadit do naraznika a potom napojit napajanie na cuvacie svetlo. Repracik mas v kufri a v poho ho pocujes a nemusis tahat do predu kable a rozoberat prahy, listy a neviem co este.
Akurat u seba som rozmyslal presne tie iste senzory namontovat do predneho narazniku a dozadu este cuvaciu kameru, nieco ako ma highty a je to dokonale.
No veď tie APRI sú tiež také isté na montáž. nič zložité, mne šlo hlavne o životnosť, tak keď som to tam mal toľko rokou tak snáď tieto nové tam budú zase toľko,,, kameru mám tiež ale chcem ešte aj do predu nech to je na komplet
,