Proto píši, Jarov už na toto nikdy. Zkusím příště třeba tu Hondu Motol, ta má v popisu akce uvedeno právě i kontrolu podvozku, brzd (ty mi i promazali) PNEU mi 1 dofoukli, atd. No a řekl jen hladina kapalin OK, baterie OK a dal tento protokol... Takže nějaké měření chladící kapaliny, brzdící apod., co píšeš, nehrozí... Navíc jak jsem psal, v pozvánce nemají uvedeno vůbec, co se bude kontrolovat, mají tam uvedeny jen a jen slevy, což už to je takové ubohé z mého pohledu
Takže spíše aby člověk přišel a něco koupil... Holt neznat předchozí kontrolu z Chodova, tak by mi to třeba přišlo normální, i když vyplněný protokol s takovými věcmi jako kolik je tam paliva?
DworiBak: prosim tě, nezávislý prodejce jako je ta Honda Motol, má přístup do servisní historie Hondy? A může tam zapisovat? Asi ne, co?
Byl jsem v r. 2014 v Hondě Chodov, když ještě byla, a tam mi dělali všechno, ne jako tito lemplové
Ano, dost lidí to dá jinam, i tak, některé ND si třeba koupí právě u nich, něco si třeba nechá opravit u nich i kdyby těch 10%, který by tam nepřišli a že by zase tam na akci přišlo třeba tisíce lidí, aby na tom nějak hooodně tratili za tu akci, nevím, servisní kampaně dělá každá automobilka a všude to bude stejné. No což, jsem zvědav, zda zavolají se zjištěním mé spokojenosti návštěvy, tak to si asi moc za klobouk nedají...