MTF som menil tiež ešte pred 5 rokmi na civicu, PSF som bral pred 2 rokmi. Pýtal som sa na ne vo Vranove a nedalo sa. Ale neviem ako je to s MTF, ATF a PSF teraz. Pred rokom som to isté skúšal s oem chladiacou na doliatie do Accorda a zase som to vo Vranove nevedel dostať.
Pár krát som bol so Civicom vo Vranove, s Accim na výmenu patróny airtbagu a potom na prehliadku v kampani, ale bežný si robím sám. S bývalým firemným CRV x-krát. V PO ani v KE som so žiadnym autom na servis nebol, tak neviem povedať. Mám len pomerne čerstvú skúsenosť s už bývalým zamestnancom servisu Hondy KE a ak by som toho chlapíka mal bližšie, tak nepotrebujem iného hľadať.
So Soffy VT mám cca 12 rokov skúsenosť, popísať by sa dalo veľa. 3 autá predali keď som tam poslal ľudí, v lete aj ich šéfa Accord kúpil kamarát, ktorému som ho odporučil, tak aj od iných mám spätné väzby.
Servis odporúčam, len niekedy treba veľa trpezlivosti
A opýtam sa vás ešte. Ako to funguje, keď bolo auto ako nové kúpené v Honde, prípadne tam zaregistrované počas servisu po kúpe od iného majiteľa a je vyhlásená nejaká zvolávačka, posielajú oznámenia?