Caute ,predavam nerezove koncove tlmice SRS z titanovou koncovkou ,hlavne rozmery su , prichodny vnutorny priemer je 65mm ,velkost koncovky 11cm ,sirka tlmica 26cm ,vyska 17cm ,dlzka 35cm .. takze je tlmic sice kratsi ako origo ,ale nieje tak placaty ,je vyssi a mohutnejsi v objeme ,takze je i tichy aj ked je priechodny a hlavne nehuci kedze je plneny vatou vid video
je to najvycsi celonerezovy tlmic aky som v US a UK nasiel ,vyberal som ho asi tri mesiace ,bohuzial mi lezi pol roka v garazi zabaleny a nema ho tam kto navarit a bohuzial mi treba teraz peniaze investovat inde ,takze ak sa nepreda ostane mi az uplne odoide original ,ak sa preda peniaze sa mi hodia na nieco ine a o rok + si ho objednam z USA znova
cena je taka aku som zan dal ,nechcem natom zarobit ,komu sa nepaci nech nepise ze ten a tamten je lepsi za stejne peniaze ,ak najdete podla vas lepsi tak si ho kludne kupte ,toto je najlpesia alternativa k origo vyfuku stym ,ze nebrzdi tolko motor ,nieje urevany tak ze sa daju v aute vozit aj ludia a hlavne nikdy nezhnije..
inak k vyfuku mam pripravene nerezove redukcie priemeru a dokopy ma to stalo cisto len za matros 400e a taka je aj cena ,ak ma niekto zaujem nech napise ,cena je pevna ! ziadne dam tolko ci tolko
2x identicky tlmic + 2x medzikus na zmenu priemeru = 400e