Ahojte,
uvažujem o predaji svojich svetiel z A7G - originálne od Stanley z predface modelu. Svetlá som kupoval bez elektroniky, zo serveru allegro.pl.Sú 100 % funknčné, nemajú problémy s tesnosťou, krycie plexisklá sú v dobrom stave.
Paraboly boli repasované v Turnove v Preciose u pána Náhlovského (3.5.2015 , 18:47 )
Svetlá sú v dobrom stave, majú dve menšie vady:
- na ľavom svetle je ulomený plasotvý držiak (sú tam spolu tri, zvyšné dva sú v poriadku, s trochou šikovnosti je to možné opraviť náhradou napr. z hrubšieho plechu. Nespozoroval som žiadny problém z dôvodu chýbajúceho jedného držiaku).
- Druhá vada je na oboch svetlách, v oblasti parkovacích žiaroviek je z vnútorného krycieho plexiskla ako keby biely nános, netuším z čoho to nastalo, svetlá som kúpil s týmito vadami.
Po dohode je možné k svetlám pridať AC balasty + D2S napojenie a neoriginálne výbojky D2S Philips (prekvapivo svietia solídne dobre). Balasty aj výbojyk sú používané cca pol roka (úprava v mojej sekcii garáž "3.5.2015 , 18:47 "). Balasty ako i výbojky za ten čas fungujú spoľahlivo, nikdy sam i nestal jediný problém). Balasty je možné pripojiť priamo na prívod pre halogénové svetlá, majú dlhšie štartovanie a tým pádom nemajú vysoké prúdové výkyvy. Po dohode vám tam prípadne umiestnim konektor napr. superseal (vid´google).
K svetlám nepridávam tie plechové držiaky, pretože som ich neobdržal pri kúpe - je teda nutné ich použiť z vašich pôvodných svetiel prípadne ich zakúpiť inde. Ak však prehadzujete svetlá halogén/xenón, tak to iba prehodíte...
Cena: 4000 CZK - bez balastov,výbojok
5000 CZK - komplet
V prípade kúpy komplet svetiel vám prehodenie zaberie cca 1/2 soboty pohodovým štýlom i s nastavením.
Dôvod predaja: Úprava pôvodných svetiel (halogénov) na bixenónové svetlá
V prípade záujmu poprosím SS.