a motorizacia ?,trosku nechapem dovod predaja pokial nechces este zazit poriadny motor v benzine cize K20 ci B16 pokial to uplne zabalis a kupis autobus
,ak mas problemy s parkovanim dokup si parkovacie senzory .. CM2 je najlepsia karoseria aku som kedy mal a to som mal EP2,3,MB6,EK4, a ine karoserie . ,, sice tourer je dlhy ,ale mal som uz 5metrove auto a snim sa mi vdaka paradnemu riadeniu zo super posilovacom a parkovacim senzorom parkovalo v meste ako je Plzen najlepsie zo vsetkych aut co som mal... sam som zistil ,ze na velkosti tak nezalezi ako na drobnostiach a mozem si dovolit tvrdit ze tourer je aj oproti EP3 a inym kratkym karoseriam v zatackach na zadok istejsi a neuskakuje mu tolko vdaka tazsiemu zatku a lepsiemu rozlozeniu vahy ..
inak ten tvoj je fakt pekny ,pokial nechces K20,24 tak by som nemenil
Skoro vsetky 6G su econo auta takze to by mi bolo snad uplne jedno; jednu Hondu Civic s B16 motorom uz mam ale tu do prace pouzivat nechcem. Tiez som zvyknuty na vselijake auta a ako som povedal Chrisovi- Accord je pre mna prilis moderny a zbytocne velky; chcel by som nieco mensie a starsie. Na Accorde sa mi krasne jazdy a je to super auto ale proste nepotrebujem take nieco do svojej prace.