Caute viete mi niekto poradit? Mam problem ze mi na palubovke svieti abs vsa a na diagnostike mi pise vadni snimac otacok kolesa a myslim ze vadny snimac abs a ROZPOJENY OBVOD alebo nieco take... Staci ak dam vymenit ten snimac abs? Moze to mat za nasledok iba ta jedna vec? Lebo mi to doteraz zasvietilo iba niekedy na par minut ale teraz mi to uz svieti stale. Kabel vyzera byt fyzicky dobry neposkodeny az pokial ide do karoserie. Potrebujem nejake rady dik
The administrator has disabled public write access.
Chyba moze byt bud
1. preruseny obvod -> kupit novy abs snimac
2. prerusovany alebo nepravidelny signal zo snimaca -> treba vizualne skontrolovat snimac aj magneticky pasik na lozisku. Ak pasik poskodeny nie je, treba kupit snimac, stoji na ebay 30E... lozisko s pasikom od 60E.
Hlavne ak budeš meniť snímač, tak to radšej rozmontuj celé, už sa stal ože to típek odvrtával, kúsok mu odpadol do vnútra náboja a zbrúsil mu ten magn. pásik -- musel meni´t potom celý zadný náboj...
Já si myslím že ne.Nemám s tím tedy zkušenost ale bude to tam podlě mě prostě obráceně.Kup senzor třeba tady: www.ebay.co.uk/itm/REAR-LH-LEFT-PASSENGE...8:g:SboAAOSwpzdWp7IE
jinak OEM kódy: 57475-SEA-013 - SENSOR ASSY., L. RR. /// 57470-SEA-013 - SENSOR ASSY., R. RR.