Nazdar souputníci poslední dobou se mni opět začalo hlásit VSA, po vymazání chyb a kalibraci VSA, se tento problém opět vrátil. Vyčtená chyba byla č.68 - chyba pozice brzdového pedálu (snímače). Snímač jsem ale dával před půl rokem nový, po tuto dobu bylo vše OK. Kontrolka se rozsvítí vždy při prudším sešlápnutí brzdového pedálu, auto brzdí normálně. Při přezouvání kol jsem zkontroloval všechna kola (nikde nic neprolíná, vše suché, a všechny brzdiče chodí přesně jak mají. Zkusil jsem prudce sešlápnout brzdový pedál, když bylo auto odstavené (s nastartovaným motorem), kontrolka ihned zahlásila problém VSA a po třetím silném sešlápnutí došlo k lehkému propadu pedálu, poté byl chod pedálu takový vláčný až gumový. Vypnul jsem motor a po opětovném nastartování byl chod pedálu zase normální ale už jsem to radši znovu nezkoušel. Měl někdo podobný problém, případně tip, co by to mohlo být? Ještě mě napadlo, že by mohla být zavzdušněná soustava. Kapalinu jsem měnil cca před 2 lety. Zkusím to o víkendu znovu celé odvzdušnit, tentokrát i s nastartovaným motorem.