Musel som to skombinovať....
Carex sada obsahuje: unášač na vrtačku, šmirgle (alebo leštiace papiere) v zrnitosti 240, 600 (nasucho), 1200, 2000 a 3000 (namokro), jednu jemnú pastu (neviem akej zrnitosti) carnaubský vosk na zakonzervovanie (cena cca 28 eur).
Ja som po leštení 3000ckou pokračoval (ručne) 3200 - 12000 (tiež pod vodou). Pri mokrom leštení je super do vody pridať trochu saponátu (napr.tekuté mydlo). Pokračoval som pastami 3m (zelená, žltá a modrá), Meguiars scratch X doctor, Amway Silicon Glaze a zakonzervoval som to carnaubským voskom. Nasledovať budú folie proti UV.
Moje svetlá boli v takom stave že ich v dvoch profi firmách na leštenie odmietli vziať!!! Výsledok neni 100% nakolko plasty sú popukané hlavne zvnútra. Tam neni šanca na vyleštenie. Nakoľko prasklina v plaste môže byť zvnútra durch. A to jednoducho nezbrúsiš.
Tomu kto nemá vybavenie a musí všetko kupovať staćí aj sada Carex, 3M alebo Meguiars. To sú profi výrobky. Rozdiel bude asi v cene. Meguiars bude asi najdrahší. Pokial niekto má aj sadu 3200 - 12000 môže pridať aj túto.
Pravé svetlo bolo poskodené cca 0,75mm do hĺbky, tam som začal 180 čo mi narobilo jemné škrabance, na to bacha.
Pridávam pár foto lešteného 2k laku na modeloch kde som baberal skúsenosti.