Už som to písal na českom fóre, ale možno tam niekto nechodí, tak dávam aj tu.
Starý kľúč mi štrajoval, mal zošúchané tlačítka a hlavne nedržal otvorený a zatváral sa aj bez stlačenia čudlíka. To najviac vadilo pri štartovaní. Tak som skúsil objednať klon z Číny. Z neho som použil obal, tlačítka, gumu pod tlačítkami a pružinku na vyklopenie. Elektroniku a čip to nemá. Z originálu som preložil znak a nálepku a vyzerá na nepoznanie. Čítal som tam, že štrajkujú tlačidlá, lebo nedosiahnu zatlačiť. Tak som pri skladaní vyrezal dierkovačom z hrubšieho papiera krúžky, podložil som ich pod tlačitká cca 1 mm hrúbky. Funguje na 100%. Odporúčam! Odkaz na objednanie
Na 7g by som to skôr riešil takto
Neviem to teraz nájsť, ale niekde som videl, že sa tá planžeta dá vymeniť. Vybrali kolík na tom mechanizme, z OEM vyrezali len tvar ukončenia tej planžety z výklopného na origo, vopchali, dali kolík a bolo. Treba pogoogliť ešte.
Chris,, áno čínske majú tvrdšiu tú planzetu, a viac to opotrebuje zámok...
A originál Flip kľúč 8G accord má iné ovládače , tlačidlá ako kľúč 7G séria 3 tlačidlo, tak tam je problém,,
A planzeta na Flip Číne sa dá v pohode meniť za inú len tam treba tú drážku,
Originál planzeta 7G je zaliata v obale a má ten koniec inak tvarovaný, ale dá sa to aj tak po úprave na drážku narvat do čínskeho kľúča len sa nesmie skrátiť lebo potom to už nedosiahne až na koniec zámku a aj obal kľúča potom uz opiera o zapaľovanie
The administrator has disabled public write access.