No finta je v tom, že pán to robí viac ako 15 rokou, a pre políciu, a exekútorov otvára všetko čo je zamknuté tak asi má aj dobrú mašinu,, A keď mne robí kľúč tak dáva novú frezu ( robil mi viac kľúčov aj pre iné auta)
A a raz som ho aj otestoval dal som len planzetu a on hneď že či to je čína?,, ja ze nie že je to origo,, On,, Noo neviem toto bude čína ,, A keď začal rezať tak povedal,, povedal som že čína,, A mal som reč s ním že aký rozdiel je v tom, viac tvrdé ničí sa fréza, musí sa na to tlačiť, veľa mazať, a dobrusovat potom podľa zámku, tak že sa opotrebuje aj viac zámok ako kľúč ,,, všetko záleží na tom v akom stave je zámok, čím používanejsi tak väčšia tolerancia pre kľúč,, A ten kľúč čo je na foto tak áno je to extrém,ale ešte pred brúsením som sám zistil ze je nejaká zvláštna,,On ju zobral premeral a rodiel tam bol všade,, A že To fungovať nebude,, spravil mi ju zadarmo aby som vedel že o čom to je,,,
No koľko to bolo už neviem,,,ale môžem zistiť či má kľúč, vravel ze objedná lebo také nemáva skladom a že nech má taký v obchode,,