Pozeram, ze co som odpovedala Pajovi tak to asi nedoslalo....takze Pajo diky moc, to aditivum urcite skusim..nic za skusenie nedam a ak mi to ma pomoct preco nie...
Ja som skor hladala cloveka, ktory sa tymto motorom venuje ako zalube a fakt sa do toho vyzna a rozumie, na prve pocutie zisti, ze je nieco v neporiadku a aj mi bude vediet povedat co, lebo odpovedi, ze moze to byt to a to a to som sa napocuvala uz dost.....nastastie som si spomenula na davneho kamarata, ktoreho bavia japonske motory, ale on je do benzinov tak uvidim, verim tomu, ze pomoze aj mne s mojimi kachlami
Chris co si sa teraz pytal ako mam uchyteny tepelny stit asi dalej budes narazat na tie vyfukove zvody vsak? Tiez ma napadlo, lebo som od teba tusim niekde citala, ze to ma nejaky "klincovy" zvuk (tusim tak si to opisal) ...no ja ked pojdem za tym chalanom poviem mu co vsetko bolo zistene na accordoch ako choroby nech vsetko popozera lebo uz som zmatena
a tusim som tu niekde videla link aby som si pozrela ci nahodou na moje vin nieje zvolavacka tak aj to pozriem este