Slovak Czech Dutch English French German Greek Hungarian Polish Turkish
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: štrkot a dym

štrkot a dym 20 Sep 2016 22:09 #11

• pajo
  • pajo's Avatar
  • Senior Member
k "skrkotu" najdes info napr tu:
www.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?t=...order=asc&start=5250

ano, mozu to byt rozvody, a vobec nie je pravda ze sa im nemoze nic stat...dokonca pre niektore VIN bola na ne zvolavacka a na vacsinu predlzena zaruka. neskrka ani tak hlavna rozvodova retaz ale sekundarna co pohana olejove cerpadlo. Su aj pripady ked im ich roztrhlo = pruser, motor KO...

k dymu...vela napovedia aj najazdene km. v zasade, cierny dym = zle spalovanie... osobne som uspesne vyskusal (na radu kamarata ktory tak "opravil" svoje 3 vybehane dizlaky) aditivum VIF... uz po 200km po naliati uplne iny zvuk motora a dymenie menej a menej :) co som pocul aj cital, tak ten VIF fakt narozdiel od inych funguje
moje sucasne hondy:
accord coupe 3.0 V6 AT/LPG 98, accord sedan 2.2 ictdi MT 04, cr-v 2G AT/LPG 02, jazz MT 05
moje ex:
miata turbo, cr-v 1G AT/LPG , civic 5D 6G MT, civic coupe 2D 5G MT, civic 4D 5G AT, civic 3D 5G AT
The administrator has disabled public write access.

štrkot a dym 21 Sep 2016 23:05 #12

• Chris
  • Chris's Avatar
  • Administrator
  • Thank you received: 38
Na vyfukovych zvodov mas upevneny tepelny stit na 2 ci 3 skrutkach ?

štrkot a dym 22 Sep 2016 06:10 #13

• LoveAcc
  • LoveAcc's Avatar
  • New Member
To nezistim inak ako ked zdvihnem auto vsak???

štrkot a dym 22 Sep 2016 08:23 #14

• LoveAcc
  • LoveAcc's Avatar
  • New Member
Pozeram, ze co som odpovedala Pajovi tak to asi nedoslalo....takze Pajo diky moc, to aditivum urcite skusim..nic za skusenie nedam a ak mi to ma pomoct preco nie...

Ja som skor hladala cloveka, ktory sa tymto motorom venuje ako zalube a fakt sa do toho vyzna a rozumie, na prve pocutie zisti, ze je nieco v neporiadku a aj mi bude vediet povedat co, lebo odpovedi, ze moze to byt to a to a to som sa napocuvala uz dost.....nastastie som si spomenula na davneho kamarata, ktoreho bavia japonske motory, ale on je do benzinov tak uvidim, verim tomu, ze pomoze aj mne s mojimi kachlami :)

Chris co si sa teraz pytal ako mam uchyteny tepelny stit asi dalej budes narazat na tie vyfukove zvody vsak? Tiez ma napadlo, lebo som od teba tusim niekde citala, ze to ma nejaky "klincovy" zvuk (tusim tak si to opisal) ...no ja ked pojdem za tym chalanom poviem mu co vsetko bolo zistene na accordoch ako choroby nech vsetko popozera lebo uz som zmatena :D

a tusim som tu niekde videla link aby som si pozrela ci nahodou na moje vin nieje zvolavacka tak aj to pozriem este :)

štrkot a dym 22 Sep 2016 08:27 #15

• dial
  • dial's Avatar
  • Junior Member
  • Thank you received: 1
na Sk sa nikto N22A nevenuje .. v CR je jeden clovek co sklada japonce ale ten ti na 100000000% nepomoze .. cize musis len skusat

Re:štrkot a dym 22 Sep 2016 13:26 #16

• DworiBak
  • DworiBak's Avatar
  • Platinum Member
  • Accord CW3
  • Thank you received: 25
Všechny věci,jako rozvody,svody máš s koukle za chvilku. Svody poznas podle štítu,rozvody dle napínáku popřípadě ještě poslechnout. Já teď dělám na ate které též strašně hulí,dle diag jeden vstrik před smrtí,po rozebrání vyrezli,zbytek též vyrezli,nikdo dnes neodkaluje palivový filtr,na výměnu taky kašle a pak je v tom za 40tis.

Odesláno z mého MI NOTE Pro pomocí Tapatalk

Re:štrkot a dym 24 Sep 2016 13:42 #17

• LoveAcc
  • LoveAcc's Avatar
  • New Member
okeeyy :) dakujem popozerame to
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.100 seconds