ale ak ma uz dost km a nebola menena tak moze byt natiahnuta a kvoli tomu strkoce...nebudem skusat taketo veci pocas chodu odpajat nic, ked auto sa ma "zacat chovat vselijako ale v podstate nezhasne" ...mam svoje auto natolko rada, ze to dam radsej odbornikom.. verim, ze takych najdem lebo mne to tu pride akoby na slovensku nikto nikdy neservisoval accord
len som sa prisla predtym poradit..verim, ze sa mi tu vyjadri aj niekto, kto sa s tym stretol a bude mi vediet odpovedat.
motor ma pravidelny chod, otacky sa na volnobehu drzia, auto ma normalny vykon, nedymi to vzdy len povedzme ked idem v kolone dlho a potom vytocim, stojim na semafore a dam jednotku, dvojku vytocim tak do 3.5 /samozrejme motor je davno zohriaty,nevytacam za studena/ no a pri tej dvojke vypluje CIERNY dym....viem, ze ak je kolonami motor priduseny tak potom sadze vyplut musi, ale zda sa mi to moc na accord..pri 1.9tdi je to asi ok, tam sa ludia pretekaju komu viac dymi, ale nie som ja s tym stotoznena aby moj acc dymil ako 1.9