Slovak Czech Dutch English French German Greek Hungarian Polish Turkish
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Rozvodový řetěz info?

Rozvodový řetěz info? 16 May 2016 20:33 #21

• Marek S.
  • Marek S.'s Avatar
  • Platinum Member
  • Thank you received: 8
Mám info o Trnavskej Honde, že to sú pekný ha***. Ktovie kde je pravda, ale cez jedného človeka viem ako ludí okrádali na zvodoch (mali byť menené v rámci predĺženej záruky a oni si to nechávali celé preplatiť od zákazníkov). Ked som sa to dozvedel, moja noha neprekročila prah tej predajne...
The administrator has disabled public write access.

Rozvodový řetěz info? 16 May 2016 20:42 #22

• Chris
  • Chris's Avatar
  • Administrator
  • Thank you received: 38
:ott toto neni tema o TT Honde, ta je kdesi inde otvorena. Kupoval som tam skrutky a ine diely pretoze maju lacnejsie diely ako oba BA pobocky. Predajca bol dost v pohode. Problem, ze pre kazdu boli ine podmienky pre zaruku a niekedy to ani predajcovia netusili. Resp. Ak platila len 7 rokov a 150 niekde 200k km.

Rozvodový řetěz info? 16 May 2016 20:47 #23

• Marek S.
  • Marek S.'s Avatar
  • Platinum Member
  • Thank you received: 8
Okis, o tom pokecáem osobne. V každom prípade, veľa štastných kilometrov :)

Rozvodový řetěz info? 16 May 2016 21:13 #24

• matus
  • matus's Avatar
1 - www.ebay.com/itm/161974937026?_trksid=p2...e=STRK%3AMEBIDX%3AIT objednal som konkretne tuto sadu ale nakolko nebola kompletna bolo este nutne doobjednat napinak retaze olejoveho cerpadla a jeden klzak
2 - povodne to malo trvat jeden cely den ale napokon sa to natiahlo az od pondelka rana do stredy obeda a cena mala byt povodne cca 240e (40e na hodinu) + olejovy filter a nejaka praca navyse co sa tyka vymeny oleja atd. Ale nakolko to trvalo dlhsie tak z ceny spustili a celkovo som zaplatil 210e. musim vyzdvihnut aj jednanie samotneho prijmacieho technika ktore bolo naozaj na urovni a viedlo k obojstranej spokojnosti.
3 - foto bohuzial nemam, nakolko diely som nechal tam (prislo mi zbytocne ich brat)
4 - ako som spomenul vyssie foto bohuzial nie a menil som obidva napinaky, na hlavnej retazi to uz bolo pomerne na max
5 - ano boli vymenene obidve retaze takze musel ist komplet motor von vstreky taktiez atd...
6 -5w 40 som dal nakolko k autu som dostal od byvaleho majitela nejake zasoby tohto oleja konkretne MOTUL ktory tam on daval a tym asi aj sposobil opotrebenie retaze, tento olej mi vytkol aj technik v servise ale odporucil 5w40 od mobilu

Rozvodový řetěz info? 16 May 2016 21:27 #25

• Chris
  • Chris's Avatar
  • Administrator
1. ako pozeram stoji tato sada 330e plus 50e postovne na SK cize 380e, tak si nieco dokupoval, ked si platil 650e + clo ?
Vidim ta obidva retaze, ale len jeden napinak, neni tam chyba ? Ci tam douctovali testenia atd ?

2. To je na SK blbe, lb v CZ napr. maju na auta starsie ako 8 rokov cenu 15e/hod ci tak nejako. :-( Nemali pripomienky, ze si doniesol diely ?
3. Az by si tam siel nabuduce a mali tie diely este, bolo by fajn ak by si cvakol. Docela by ma zaujimalo.
4. spodny bol ako ? ci pred tebou kontroloval ?
5. vstrek sa ziaden nezlomil ?
6. Honda predpisuje vylucne 0w30 pre 2.2 i-ctdi. Ja mam dobre skusenosti s Mobil 1 0w30 Fuel Economy alebo drahsi Motul 0w30 Eco-Energy, ale okrem toho ze je drahsi som nepostrehol ziaden rozdiel.

Rozvodový řetěz info? 16 May 2016 21:45 #26

• matus
  • matus's Avatar
cena komplet aj s clom, poplatkami za nejake zaradenie do colnej kategorie (nutne vybavit spedickou nakolko ja som sa v tom pohybovat nevedel cca 20e) plus postovne v ramci slovenska. a ano chyba tam ten napinak ktory bolo nutne dokupit a este jeden klzak plus tesnenia pod vstreky preto ta cena..
Pripomienky neboli absolutne ziadne vopred som sa informoval ci to bude v pohode a pri preberani auta ma dokonca ubezpecili ze na vsetky diely ako aj pracu plati zaruka co ma dost prekvapilo. Ono by to bolo hotove uz na druhy den ale vyskytol sa prave problem s dvoma vstrekmi ktore im napriek zalesteniu stale tiekli a tak sa muselo cakat na dalsiu sadu podloziek, ktore mi uz vsak nezauctovali. spodny napinak bol v podstate ok nakolko ho uz byvali majitel v minulosti menil. Olej teda urcite pri najblizsej vymene vymenim za spominany mobil 0w30 :yes planujem sa drzat skor intervalu 15k km nakolko pri mojom najazde (auto mam 2,5 mesiaca a zatial som s nim spravil 6k km) by bolo financne dost narocne. Skusim zistit ci diely este maju a ak ano cvakol by som to jeden klzak uz bol na kusku predrany az na kov (zarez siroky asi 5mm)

Rozvodový řetěz info? 16 May 2016 21:47 #27

• matus
  • matus's Avatar
ak by to niekoho zaujimalo tak tu je ponuka z hondy v tt + boli ochotny dat na to este zlavu 10% v ba by to cele s pracou vyslo cca na 1400e
Attachments:
Last Edit: 16 May 2016 21:55 by matus.

Rozvodový řetěz info? 17 May 2016 16:18 #28

• scream
  • scream's Avatar
  • Elite Member
  • Thank you received: 3
Sice som nemenil spodnu retaz ale vymena rozvodov na K24 ma vysla do 500E. Retaz, napinak, 3x voditko, praca.... Cize zas plati, ze servisovat diesel sa moc neoplati, 1400E je strasna palka.

BTW voditka neboli vobec zodrate dodnes ich mam odlozene, menilo sa na 320tis km. Jedine, ze by to uz niekto menil predomnou.

Rozvodový řetěz info? 17 May 2016 22:52 #29

• Chris
  • Chris's Avatar
  • Administrator
Scream praveze zle to vidis. Teba to vyslo 500e ale len vrchna cast.

On menil aj spodnu retaz a tam je komplikovany pristup, tak radsej davaju motor von a to stalo dalsie $$$, plus spodny napinak 150e a voditka atd (ktore neboli v sade) plus ty si tusim kupil lacnejsie retaz.

Ved diesel je o co drahsi, o tie medene podlozky co pouzili ? Alebo o tie 2 litre oleja naviac ? Retaz, voditka a napinaky stoja rovnako cca, mozno su aj totozne.

Rozvodový řetěz info? 18 May 2016 16:11 #30

• scream
  • scream's Avatar
  • Elite Member
  • Thank you received: 3
No ja by som nedal 1400 za rozvody lebo za to kupim dva komplet motory :)
Time to create page: 0.117 seconds