Ahojte chalani
Zistil som že mi jemne tečie olej tak som zašiel do hondy nech mi to pozrú odkial tečie.Chvalabohu nieje to nič vážne len treba pretesniť olejovú vaňu.V honde mi povedali že accord nemá žiadne tesnenie pod vaňou ale sa tam dáva len silikon.
Moja otázka znie:Pred necelým mesiacom som menil olej a ma nabehaných necelých 1000km.Je jasne ze pri pretesnení vane sa olej vypúšťa.Odporúčate vypustený olej naliať do auta naspeť je to vobec vhodné alebo s automaticky nalieva nový olej do relatívne vyčistenej a pretesnenej vane.Viem že olej nieje dáka extra položka ale predsa vyliať ho po necelých 1000km aj s keramickou prísadou ktorú som tam nalial by bolo zbytočné.
Tak teda čo odporúčate.
The administrator has disabled public write access.
Jestli to neteče nějak hodně, tak můžeš nechat přetěsnit, až s výměnou oleje,popřípadě až budeš mít větší nájezd.Stejně až bude vana dole, tak oleje vyteče mnohem víc než při výměně tak by ti minimálně 1l dolívali. Plno zákazníku chce ten olej nalít na z5.
Dnes se snad už dává většina dílů jen na silikon, dokáže vymezit případné nerovnosti.
Takze v sobotu mi idu pretesnovat tu vanu tak uvidime.Co sa tyka oleja nebudem riskovat a budem davat novy olej.Neviem ci mam ostat pri 5W30 alebo ked uz bude pretesnena a cista vana ci nedat tak mnohymi odporucanu 0W20 len sa toho oleja dako bojim.
Attachment 68_54.jpg not found