Slovak Czech Dutch English French German Greek Hungarian Polish Turkish
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: imobilizer pomoc

imobilizer pomoc 09 Sep 2015 07:22 #1

• Lukassl
  • Lukassl's Avatar
  • New Member
Honds acc 2005 2.2 Zdravim ludia fest potrebujem od vas pomoc ....uz som tu raz pisal ohladom vadneho imobilizera .... Ze ak je vonku horuco alebo pri dlhsiom jazdeni a potom klucik vyberiem a chcem naspat nastartovat tak ma nepusti musim auto vyvetrat niekedy pri vysokych horucavach som cakal aj 5 hodin :-D ... Bol som uz v servise v honde menili imobizer preprogramovali klucik vsetko mozne a stale to nejde a tak sa obraciam ci neviete vy nieco poradit alebo ci sa neda niejak vynechat imobilizer za pomoc vopred dakujem
The administrator has disabled public write access.

imobilizer pomoc 09 Sep 2015 11:45 #2

• Chris
  • Chris's Avatar
  • Administrator
  • Thank you received: 38

imobilizer pomoc 09 Sep 2015 12:32 #3

• Lukassl
  • Lukassl's Avatar
  • New Member
to bolo toto s tym štartovanim len som otom nevedel najprv a potom som to riešil podľa neho, bol som v KE v servise tam preprogramovali kľuče všetko a nič ... tak potom sme menili imobilizer čo ma dosť stalo a zase nič a už ma to kus hneva ... a v KE si nevedia rady s problemom tak preto sa tu obraciam

imobilizer pomoc 09 Sep 2015 18:12 #4

• Dan
  • Dan's Avatar
  • Senior Member
skus zajist do Hondy a nech ti tam daju aktualizaciu na palivovu mapu či na co to vlastne je
ja som mal rovnaky problem jeden elektrikar mi prehrial cely plosak na čitacke imobilizeru aby tam nebol nejaky studeny spoj to mi nepomohlo tak som isel do TT Honda tam mi dali tu aktualizaciu a od vtedy ziaden problem
inak tie akutualizacie sa stale menia neviem v akych intervaloch ale v Honde mi to spravili za 18€
vyskusaj uvidis
Time to create page: 0.096 seconds