Před 3 dny jsem jel autem, klima nastavena na automatiku cca 23°C, bylo to tak 5 minut po startu, ujetí tak 5 km, vstup vzduchu z venku (neuzavřený okruh), klima je trochu slabší, bude méně náplně, no a z pravého výdechu topení šel tento kouř, čoud bo co to bylo. Nějak chladné to nebylo, nijak to nesmrdělo, prostě jen takto bylo vidět proudění vzduchu a jen z toho pravého výdechu. Na středu a vlevo šel normálně chladnější vzduch, ne moc studený, jak je slabší klima.
Co by to mohlo být?
Vypadá to jako by se tam míjelo jen světlo ale ne, je to kouř/čoud...
HONDA ACCORD 2.2 i-CTDi sedan, EXECUTIVE, r.v. 2006 po facelift
The administrator has disabled public write access.
Ted týden na Z5 jsem jel po dálnici cca 140,pustím klimu a to samé, hned jsem vypnul klimu,znovu pustil a klid. Kdbyb to bylo chladivo tak by uchazelo pořád,nevím jestli je v inerieru přetlakový ventil. Popřípadě ucpaný odtok kondenzované vody.
Mě to dělalo pořád, tu cestu, ale další jízdu už ne... A chladivo by asi bylo i nějak cítit nebo něco, jízda taky po dálnici... Hlavně potom to i dále chladila klima, kdyby to bylo chladivo, tak by nešla ani náhodou, by jí uteklo hodně... Nechám doplnit, zkontrolovat a uvidím...
chladivo zas až tak cítit není, ale když je smíchaný z olejem v systému tak už jo.
Zítra kouknu jestli nějaké chladivo za rok ušlo,minulí rok bylo vše OK
Jo tak, já myslel, že nějaký ventilek, který způsobil ten kouř v kabině. A nebo to bylo tím? Však ten plnící je v motorovém prostoru a kouř nezpůsobí, nebo i tak?
Dneska klima zapnuta, na auto, nic nekouřilo a normálně chladila, takže to nevypadá, že uniklo chladivo, aby nechladila, tak nevím... Kdyby jí tolik uteklo, kolik bylo "kouře", tak by nechladila vůbec...