Slovak Czech Dutch English French German Greek Hungarian Polish Turkish
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Vadné káble

Vadné káble 26 Nov 2015 20:21 #1

• stanley
  • stanley's Avatar
  • Senior Member
Vedel by mi niekto poradit? Zacinam mat v mojom accorde problemy s elektrikov vo dverach. Zacalo to tym ze mi odhnil kabel vo vodicovych dverach do spodneho reprakaku (mam menene audio v celom aute aj s kabelazou a subwooferom v kufry) nadpajal som ho asi 20 cm bolo uplne odhnitych a pri oprave (myslim ze vtedy lebo nejako v tom case sa to stalo) mi prestalo signalizovat otvorene vodicove dvere na palubovke to msle auticko,svetlo na streche a nesvieti ani to male svetielko na dverach.neviem ci som to spodobil ja maximalne ze by som trosku potiahol kablik do reprakov z dvery? Mozno tak uplne jemne ale neviem ci je v tom chyba lebo mi nereaguje ani cidlo otvorenia dveri na stlpiku. Cidlo je premerane a plne funkcne myslite ze moze byt vada niekde v kable alebo este nieco ine? Poistky su skontrolovane tie su to neni.moze to byt sj relatko? Robia to len vodicove dvere....prednedavnom ked mi robili folie na zadne okna som zistil ze mi nejde ani stahovat zadne lave okno.Vypinac to nie je(vyskusany z pravymi zadnymi dverami v ktorych funguje) ked ho chcem stiahnut s ovladacom na zadnych dverach nerobi vobec nic ale ked skusam z ovladacom z soferovych dveri tak vzadu cvaka v tom vypinaci ako keby relatko a aj tak stale nejde.Dokonca ten zadny vypinac v noci ani nesvieti ako ostatne.kedy prestalo ist okno som si vobec nevsimol mozno to predtalo ist spolu so signalizovanim vodicovych dvery? Vazne to neviem. Viem mi niekto prosím poradit co mam s tym robit? Lebo vazne zacinam byt zufaly
The administrator has disabled public write access.

Vadné káble 26 Nov 2015 20:31 #2

• rumy
  • rumy's Avatar
  • Administrator
  • Thank you received: 16
pravdepodobne to bude relatkom.. co sa tyka tych zadnych dveri teda skla.. a ta signalizacia? urcite bude vadny kabel ak mas snimac premerany..
Honda Accord
Rok: 2005
Motor: 2.2 diesel

Vadné káble 26 Nov 2015 20:45 #3

• rumy
  • rumy's Avatar
  • Administrator
sku to podla tohto pozriet a zistis na com si co sa tyka tych okien

Honda Accord
Last Edit: 26 Nov 2015 20:46 by rumy.

Vadné káble 26 Nov 2015 21:11 #4

• rumy
  • rumy's Avatar
  • Administrator
Honda Accord

Re:Vadné káble 26 Nov 2015 21:22 #5

• DworiBak
  • DworiBak's Avatar
  • Platinum Member
  • Accord CW3
  • Thank you received: 25
Koukni jestli není ohnutý popřípadě z oxidovány pin v ovládači

Odesláno z mého MI 2S pomocí Tapatalk
Time to create page: 0.107 seconds