Denis Witzku wrote:
HIGHTY wrote:
Denis Witzku wrote:
Marek S. wrote:
Prdlajs, keramika a je
myslím to takhle, než hobby sada, tak je lepší ten lakýrník. určitě si nehodlám kupovat 40 kotoučků zrnitosti 320 atd, abych si dokonale udělal světla
A lakýra těch 40 kotoučů na to použije a za hubičku
tys to Highty nepochopil. mě ten lakýrník sundal jenom tu poškozenou vrstvu laku za minimální náklady. ty vyhodíš litr za hobby sadu, na kousku světel sundáš celej lak, ale spíš ti tam skoro všude zbude a pak přes to hodíš další lak, takže na 70-80% světla budeš mít starej lak pod novým. hele dík, ale o to nestojím a raději k němu jednou za rok nebo za dva zajedu na přeleštění a až budou světla v hajzlu a že u 13 let starého auta za pár let v hajzlu budou, tak si koupím nové
Ta sada nemá nějaký šmirgl papír, ale tekutý přípravek, který právě funguje jako ten šmirgl, alespoň tak to chápu. Samo tam je v tom nějaká chemie. Je to jako ti, co to dělají pěnovým kotoučem a zubní pastou s mikrogranulemi... Takže se to hnedka nezanese jako šmirgl papír a brousí to dál. Já to alespoň tak vidím a chápu. Takže "stejný" princip, ale jiný postup... Jinak Meguair´s to nevede jako nějakou hobby sadu, respektive má 3 sady dle stavu poškození, prostě to zkusím a uvidím. Nic víc, nic míň. 900,- Kč za to mě vážně nezabije, pakatel toho, co autu dopřávám a zatím se mi jen a jen odvděčuje