další požírač proteinů :cool: to já začal chodit na ryby,horší je, že se mnou chodí i děti, takže nejmenší dupe a když berou, tak mě malá sebere prut a chytá sama. mě ho poučí jenom když neberou
The administrator has disabled public write access.
Šport je základ vyrovnaného a zdravého života. Nemusí to byť cvičenie s činkami, ale proste hocičo, čo človeku robí radosť, fyzická aktivita pri dnešnom spôsobe života iba a iba prospieva. Cez pot odchádza veľa škodlivých látok, takže človek sa značne čistí.
The administrator has disabled public write access.
Ja som začal tento rok cestný bike.Kupil som si celkom slušnú Meridu a musím povedať že ma to chytilo viac ako MT bike.Priemerka šla hore približne o 12km/h viac človek šlape a zistil som že v kopcoch šlapem viac ako na rovine lebo som nutený Jasna tento rok vyšlapaná asi 8x Huty asi 2x za tie 4 mesiace som našlapal približne 1000km zatiaľ spokojnosť.Blíži sa zima bike sa odkladá a začínam Badminton super vec na kondičku a reflexy kto nehral neuverí a klasika behanie v zime.
Šport a zdravý životný štýl je základ v dnešnej dobe sám som mal a mám zdravotné problémy a šport mi ich čiastočne zmiernil a cítim sa celkovo lepšie a v mojom sedavom zamestnaní je pohyb nevyhnutnost.