No to mas tak... kupujes auto za 130tis... cena je adekvatna. Accord je sfina lebo vela vydrzi, cize origo veci zacnu odchadzat az okolo 200-300tis km, kedy ta v podstate caka vsetko ( spojka,tlmice, vyfuk, podvozok, poloosy atd.). Retazovy rozvod som menil na 320tis km preventivne, pokial po nastartovani nehuci, neriesil by som to. Pripadne sa da premerat natiahnutie retaze. Motor sam o sebe vydrzi dost, spotreba oleja okolo 1l na 10tis km je normalna. Celkovo by som sa ale na motor nezameriaval. Ak aj skape, vies za cca 600-800E kupit z polska druhy. Spojku kupis okolo 250E ale za vymenu das dalsich 200. Podvozkove diely kupis za 150E ale za robotu kludne das dalsich 150-200E. Poloosy, tlmice, vyfuk ani nehovorim. Cize v konecnom dosledku sanca, ze ti odide motor je mala a ak aj ano, nie je to az taka polozka.
A hrdza... pozor na hrdzu na vacsine accordov ju najdes.
A pozor este na jednu vec. Ak kupis 2.4 s manualom v executive, velmi tazko sa ti bude hladat dalsie auto. Rovnako silny benzinovy motor bez kurvitok tak lahko nenajdes, vo vybave to ma asi vsetko co bezny clovek moze potrebovat. Pohodlne, servisovatelne. Cize treba ratat s tym, ze si auto nechas este dlhsie ako planujes a radsej si priplatit nejakych 30tis za podstatne lepsi stav a rocnik.