Slovak Czech Dutch English French German Greek Hungarian Polish Turkish
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Skusenosti s policajtami

Skusenosti s policajtami 25 Nov 2015 10:34 #1

• Chris
  • Chris's Avatar
  • Administrator
  • Thank you received: 38
Prihod by bolo vela, od toho ako sa im XX-007EU znacka nepacali a zastavili ma v priebehu 10km 2x za sebou, z toho raz kontrolovali a preverovali OP 20 min, neviem co hladali, ked nemali co.

Najnovsie dnes, zastavili ma akurat tam, kde bezne parkujem, nepytali doklady nic, len ci som ochotny fukat, kedze som sa ponahlal, tak reku daj sem fuknem a cauapa.

Avsak sympatak v zelenej veste na mna, ze pan vodic, co ste pili, ze ste nafukal. Kedze som par dni nepil ani pivo (ale chcel som), mal som len rannu klasiku cornflakes+mlieko, presso a celaskon. Na to na mna, ze pan vodic, ale preco mi klamete.
Druhy kamos v zelenej vesticke, ze ste si dali poldecak ku kavicke co .
To mi stacilo a pustil som sa do nich, co si o mne myslia, ze si bezne rano pred pracou dam poldeci a potom v praci idem fukat.
Zakoncil som to, ze nemam na nich cas, ze chcem odber krvi, kedze som na 101% nepil nic uz minimalne 3 dni, tak ma vyzvali o opatovnu kontrolu, napil som sa vody ale nenafukal som uz nic.
Tak som im podakoval za pekny start do noveho dna, vystupil a zamkol Acciho a siel do prace :).
The administrator has disabled public write access.

Skusenosti s policajtami 25 Nov 2015 12:56 #2

• Zajo
  • Zajo's Avatar
  • Elite Member
  • 2008 CL7 K20Z2
  • Thank you received: 2
To si ma zabil teraz :D

mne sa stala uplne z ineho sudka :)

pred par mesiacmi som si dovolil zobrat den volna z prace a popozerat nejake obklady tu po KE .
odbocil som na krizovatke a videl som za sebou policajtov.
ked ze tam bol prechod- ako slusny vodic som zastavil , pockal ked ludia prejdu , a pohol sa....
cca pri 58 zapli "geodeti"majak a zastavili.

prisiel k oknu, poprosil si dokumenty a iba pozeral do nich.
na moju otazku "spravil som nejaky priestupok ? " bola odpoved "viete o niecom ? " tak som radsej bol ticho :D

tak padali otazky od neho - odkial mam auto, ci som spokojny, ci je to benzin alebo diesel, odkial z nemecka som to bral, ci je to pohodlne auto , ci ma dobru akceleraciu a podobne veci ...

potom mi zacal hovorit ze chcel si kupit podobne ale ze neveril tomu turkovi v nemecku tak ze nekupil.
a nakoniec mi dal radu - ze nemam chodit rychlo po meste ale ze radsej vyvetrat auto na dialnici :D

to je zatial jediny raz co ma stopli na Honde. este v nedelu ma obiehali raz a pozerali na mna ako pedofil do kocika :D

Honda Accord 2.0 /-2008-\ 30 year edition White Pearl

Skusenosti s policajtami 25 Nov 2015 15:12 #3

• Chris
  • Chris's Avatar
  • Administrator
hehe.... by ma zaujimalo ci potom kupil Hondu. :vtec

Skusenosti s policajtami 25 Nov 2015 16:53 #4

• Zajo
  • Zajo's Avatar
  • Elite Member
  • 2008 CL7 K20Z2
Prave ze chcel kupit ako mam ja ale po FL a N22...no neviem :D uz som ho nestretol :D

Skusenosti s policajtami 26 Nov 2015 00:59 #5

• FD
  • FD's Avatar
  • Elite Member
  • 2003 Honda Accord Type-S 6MT
  • Thank you received: 5
1.6 vti - 2012 :

1. prve auto, s chalanmi vozenie každy víkend na denno dennom poriadku... Išli sme v noci na Vinobranie v Modre. Fajčili sme v SC pri Lidli a mal som len parkovačky.
Nasadli sme a idem si po SC do Modry a po 2 minutach jazdy po dobre osvetlenom Senci ma zastavila hliadka.
Či viem o tom že jazdim na parkovačkach ( par minut pred polnocou :-D ) ...
Takže 60eur... tak som pozeral na to auto, na neho,... na auto a na neho... A pytam sa či sa neda niečo s tym spraviť... a on že čo take ? Že za aku sumu si to predstavujem ? ... hovorim že 30 ? :unsure: ... on : hmm polovica :woohoo: ( matematik ... ), tak dobre...
Tak som bežal do automatu :-D
Sadol do auta a utekal som do Modry... Pred Modrou spoko cesta, podmienky - 70 a nepredbiehať ... samozrejme 120 a cez plnu sekám kriminalku s neprehľadnej zákrute v modrej fabii s tonovanymi sklami...
Zastavili ma, videli že mam nachystane doklady z prech. kontroly a hlavu na volante :pinch: .... Chvála bohu že kriminalka s môjho okresu... Tak mi povedali par teplych slov, pochvalili naraznik, povedali že v tej zakrute sa im zabil kamoš a že nech nezabudnem že ma doma niekto čaká a odišli ( predtym poznamenali že oni nie su od vyberania pokut a maju to v piči... )

Odvtedy som sa krotil istu dobu...

2. Kamoša mala čakať nejaka šlapka v BA pri Tesco Lamač... Keďže Tesco Lamač je pred Lamačom a nie v Lamači, tak som sa opýtal hliadky pri Tescu, či je toto Tesco, Tescom Lamač... Dve hliadky čo jedia svoje kebaby : To si robiš srandu ? To myslíš vážne ? Ja : Smrtelne !!! ON : Tak si všetci vystúpte a vypni ten skapaty motor.... kukaaaaam :angry: :angry: :angry: Kamoš nemal doklady, v kufri bordel jak v riti, mal som tam vybrane stare radio, ako keby som bol lopkat...
Hned cez vysielačku riešili auto... kolesa trčali, semisliky hladke ako decka prdelka... Komentoval že čo tie rozšírene nápravy ??... čo tu robíme... Hovorim že kamoš čakal na nejaku čajku... a už zistovali ako sa vola, odkial ju poznáte... ukážte mi konverzáciu... kukááámm :huh: :huh: .... Nakoniec nás pustili, ale na tych šašov nikdy nezabudnem...

K20A6 - CL7 - 2013 :

1. Počas roku iba jedna kontrola.... doklady - komentar policajta že o je 2003 ??????? Veľmi zachovale to máte... Tak som sa pousmial a išiel ďalej :unsure:

K24A3 - CL9 - 2015 :

1. Po roku a pol ma zastavila jedna hliadka. Doklady nechceli iba fúkať. Zrejme nebude náhoda že to bolo 5-10 minut po tom čo som nahodil utopene zimné pneu :unsure: :lol:

Prajem veľa zážitkov s policajtami, ale iba pozitívne zážitky !!! :vtec
2003 Honda Accord Type-S 6MT
K&N performance air intake, Skunk2 Megapower exhaust system,PLM K-Series Header (4-2-1) TSX HEADER,Ingalls USA Adjustable Rear Camber Kit,Eibach Pro Kit/Bilstein -30mm/-30mm, Japan Racing JR15 225/40 8,5JJ x 9,5JJ R18 Goodyear F1 Asymmetric 2
Last Edit: 26 Nov 2015 00:59 by FD. Reason: UPDATE

Skusenosti s policajtami 26 Nov 2015 23:29 #6

• jacker2
  • jacker2's Avatar
  • Elite Member
  • Honda Accord 2,4 cl9
  • Thank you received: 3
ja som si na k20 skusal ze co to da ked som siel do prace tak ma stvalo asi 3 kamiony predomnou hovorim si obehnem a pohoda tak som zacal obiehat rychlost stupala a zrazu hopla fabia s fotacikom parkovala a cvakla ma hovorim si sak som hadam stihol dobrzdit lenze o par sto metrov dalej uz zastavovali auta a uz som vedel kolka bije na 90 tku 178.....tak som mal za 500€ a na 3 mesiace vodicak :D este mi hovoril ze ci niesom masa hovorim co ze masa a ja ze ten jazdec?? on ze ano a ja ze preco ....ze lietam ako utrhnuty..tak ale ked nestiham do prace co narobis inak na k24 este ani prdlajs a to cumia po mne ked idem po TN a zreve K24 :D

Skusenosti s policajtami 27 Nov 2015 12:36 #7

• Chris
  • Chris's Avatar
  • Administrator
Palino ty to stale tak zabijes :-D :-D :-D :yes

Skusenosti s policajtami 27 Nov 2015 13:42 #8

• Zajo
  • Zajo's Avatar
  • Elite Member
  • 2008 CL7 K20Z2
pali- zabil si :-D :-D :-D :-D :-D

Skusenosti s policajtami 27 Nov 2015 18:14 #9

• Marek S.
  • Marek S.'s Avatar
  • Platinum Member
  • Thank you received: 8
Toto je nekonečná téma na každom fóre, už sa tu smejem na tých vašich story :D :D .

1. Niekedy pred 2 rokmi (čerstvo kúpená A7G) som šiel kuknúť kamošku dakedy o polnoci v piatok, tak že rovno šplechnem nejakú naftu do nádrže, lebo už hladové oko okolo dávalo najavo smäd. Po opustení pumpy (Trnava, OMV Tesco) som si pekne slow štýlom išiel po sovjom...zrazu zamňou zelenáči s príkazom zastaviť...ešte pred tým než som mu podal doklady, mi dal fúkať - samozrejme 0.0...a už to začalo...že či viem čo som urobil...tak som sa otočil...fakt som nevedel ale jediné čo ma napadlo bolo streliť od boku...stopka? Áno pán vodič! ...no myslel som si že stopka až taká ťažká nebude...no po zahlásení čo ma to bude stáť som sa skoro posadil na prdel, myslím že na mieste okolo 100-150, v blokovom to bolo ešte viacej...no reku paráda, to som si brutálne zarobil, dva dni predtým som na žúrke nechal majland, takže ufff...
Videl namne že ma chytajú mldoby, tak začal prvý ...že keď je to obdobie sviatkov (bolo pár dni po vianociach), a som slušný, či som ochotný zaplatiť 20 eur...ešte ani nedoipovedal a už ich mal v ruke :D :D

Potom mi začali obkukávať auto, že odkiaľ to je, že pekný stav...tak som im spravil prezentáciu vozidla, nemohol som uveriť aké štastie som mal...mohli ma tam obrať o pekné prachy...

2. Asi dva týždne spät v nemecku ( žijem v Liberci, Zittau je odtiaľto asi 20 km).

keďže Hondica má rád Aral, tak som sa v piatok o polnoci vybral tankovať, že si vychutnám prázdne cesty (je to krásna serpentínová rýchlostná cesta). Hneď ako som prešiel hranice, tak ma brali nemecký oficíri...no a to už teda prdel nebola vôbec...

Najprv som vytiahol zlomený vodičák, ktorému chýbal asi 1 cm rohu...na otázku čo to je: som odpovedal že čakám na nový (čo bola iba pravda)...jeden sa vydal to overi´t v databáze či je platný a druhý sa domna pustil....
V prvom rade všetky dvere som mu musel otvoriť a on kompletne všetko začal lprehrabávať...v kufri 12" subwoofer, na to čumel jak na vrata od chlíva :D. Zas sprostá náhoda náhod, v ten deň som nahadzoval nový 2 DIN, a 1 DIN spoločne aj s náradím káblami a krámami bol položený na sedačke spolujazdca...vyzeralo to ako čistá krádež...tak začal chodiť po celom aute a hladať ešte viacej...ja som radšej držal hubu, menej je niekedy viacej.... Potom začal študovať bloky z autohifi čo sa válali na sedadle a dal si to nejak dokopy že to je fakt moje...štastie že mi tam kamoši nezabudli nejaké OCB paiperiky, lebo to by začal ešte hladať nejaké drugz, to by mi rozobrali auto do šróbika.

Dorazil to tým že spustil nový 2 DIN systém, z ktorého vyšiel ťažký temný drum and bass,sa zlakol div že si nebuchol hlavu. Bolo to pekne drzé pustiť autorádio...ale bol som rád že skončil a dali mi doklady a poslali ma preč...napodiv ani fúkať ani lízať papieriky...uf ,no bola to asi najhoršia policajná kontrola čo som zažil....
Last Edit: 27 Nov 2015 18:21 by Marek S..

Skusenosti s policajtami 27 Nov 2015 20:49 #10

• Chris
  • Chris's Avatar
  • Administrator
hehe :woohoo: .... odkedy som si precital par zaujimavych rad a skusenosti sa uz tiez staviam k zelenym co zakon dovoluje a niekedy trochu cez.

Chcete mi dokazat priestupok, tak mi dokazte ! :D

Som zabudol na jednu najlepsiu prihodu z leta, ked som si siel klasika cestovnym tempom 150kmh, BA-SE a po dialnici BA-Kuty sa akurat prerabala cast, cize spomaleny usek na 100-80-60, samozrejme nebrzdim, len noha z plynu. Az som sa doplachtil k cervenemu Saabu 9-3 SportCombi Aero na ceskych SPZ, kedze to Aero a 2 vyfuky ma iritovali, tak som ostal na nom nalepeny. Kedze mam/mal som okolo seba saabistov, tak som vedel, ze to bude bud origo aero 2.8T V6 s 250PS, alebo 1.8T so 150/190PS a Aero packetom a vyfukom.
Prilepeny na nom a pripraveny na 3ke na koniec obmedzenia sme to potiahli 60-180-190 a potom ubral. Utekal mi, ale da sa povedat, ze som sa ho drzal o cca 2 dlzky aut. Tak som zisiel dole z dialnice a za Kutmi ma v dedine panovia zo zatacky namerali presne 60kmh. Videl som ho ako odchadza od meraca a jednym ockom zahliadol cisielko a uz palickoval.

Klasika papiere a zacal si som si vedomy, co som porusil. Ja ze nie (v duchu som si pomyslel, to som zo cca 70-75 brzdil kvoli zatacke :D ). Zase zacalo pan vodic, nehrajte to na nas, isli ste rychlo. Ja ze ale viete, ponahlam sa k nedelnemu obedu a viete ked lacny zaludok aj pedal potlaci. :D A nasledovala otazka, ci sa to neda poriesit dohovorom. Ze nie, bla bla bla bla. Reku spytam sa este raz, neda sa nic a zase bla bla bla bla. Trucoval ako nerozhodna 16tka na diskoteke. LB som HRUBO porusil dopravne predpisy, ked mi namerali 60kmh, kde 59 kmh je tolerancia a som sa hlboko previnil az o 1 kmh. No ako som si to mohol dovolit. ?

Tak reku k obedu uz nedojdeme, tak sa aspon zabavim a oni si Euriky zasluzia. Zacal som im klast otazky, ktore mi ako verejne cinna osoba musi/mala by zodpovedat. Ze co ak to necham na spravne konanie, pretoze ja som si neni vedomy priestupku a zavolal kolegu, ze aha on je sudca v spravnom konani a vyprava, ze ma budu stat dalsie spravne poplatky. Reku prikyvujem , ano ja bezne seno zerem.

Reku pani, som rad ze sa takto v nedelu pred obedom rozpravame, ale rad by som si vystupil a podte mi dokazat, ze som sa takto hlboko previnil. Tak mi ukazali fotecku, reku fajn krasna fotecka z Acciho za jazdy s citatelnou SPZ, taku foto este nemam. A teraz certifikaciu a povolenie od pristroja , ok a potom, ze ci si mozem vyskusat, s tym nemali problem. Tak som si volake auta pozameriaval a potestoval ako im to tam funguje.
Nasledne sme sa dopracovali k tarifam, resp. dennemu menu akka cennik. Ukaza mi nejaky vytlaceny, na to som mu povedal, ze si mozem aj ja vytlacit, tak sa 5 min prehrabaval v aute a vytiahol origo zalaminovany cennik. O 1kmh je 20e, no nic tak uz Vas zasponzorujem, ze sa tak radi so mnou rozpravaju. Volako sa tam suchtali ked som im dal $$$, tak im vravim, ze poprosim Vas blocek a asi tam mali kameru v tej VW T5, tak nahlas povedal "Ano, pan vodic hned tu mate blok", ze to az frajerka v zavretom aute o 5 metrov dalej pocula. Popriali sme si pekny den a siel som.
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.116 seconds