Mas na stranke basemaps, plus ostatny ludia sharuju svoje mapy so settingom a grafmi z brzd. Ved to je v podstate to iste, co sa tu ponukalo.
Jazdene som to videl v US od 400-500$, poslat do EU myslim nebol velky problem. Fungel stoji 700$.
Ma to support pre vsetky mozne nastavenia, aj pre vacsie vstrekovace atd. Mas tam aj so sanim z civica SI, filtrom atd 35HP +
Tu mas videa: Staci trochu pogooglit
+ potrebujes ECU 06-08 TSX, ma to aj ten nemec s 277PS CL9 a teraz to preraba na 300PS Atmo
no to hej potrebuješ ECU z TSX ktoru mam mimochodom v aute ja ale viem zohnat jeden chalan co mi posielal zopar OEM dielov na acuru ma v ponuke 3 ECU 06-07 aj z klucom a mne tam aj napisal nizsiu cenu a platil som na 2x aby som neplatil clo raz 25€ co zmenil ponuku a potom este zvysok a colnici chceli platbu ku kupe dalo sa snim dohodnut
The administrator has disabled public write access.
aj mna ta vec zaujala ale hlavne ta k pro len mne by trebalo nejaky zoznam co potrebujem nemam ani sajnu kde hladat nakolko v googli vyhodi trilion stranok a teraz ktoru a anglicky viem akurad tak vety v hrach a par slov
The administrator has disabled public write access.