taky jsem o tom uvazoval tedy spise jeste uvazuji ale zatim mam moznost pouzivat original MVCI od hondy atd.
Na youtube jsou videa a je to funkci na to domaci vyuziti by to melo byt dostacujici.
Aspon pak dej info popripade video jak to slape.
The administrator has disabled public write access.
ale ja mam Acuru TSX a keď som menil spojku bola 3 dni odpojená baterka a auto zabudlo na kluče a nikto mi nevedel nahrať Imobilizer a kde a za koľko sa dá kúpiť originál MVCI
uff ta cena a nevieš ta co chcem ja co z tým softvérom ? aktivácia a ine hovadiny ci to bude slapat ? mne staci zaklad nahrať kľúče do imobilizera prihlasit nejaké moduli pametove sedačky tpms senzori a podobne
ja to študujem už dosť dlho a neviem ci to mam objednať alebo nie iba kvôli tomu Imobilizeru to chcem lebo nikto po blízku mi to nevedel nahrať trebalo naložiť auto a do Popradu ku jednému lebo jemu sa nechcelo naloziť notebook do auta a prísť kumne a už sa mi to nechce tak riešiť tak neviem preto potrebujem rady a skúsenosti
Ja som pozeral ine a viac univerzalne ale spolupracovali s HDS.
Az pockas par dni, tak niektory den sa hecnem a najdem tie co som pozeral. Len mam teraz vela a nestiham. Je to na dlhsie hladanie, lb to neni VAG napr.
No s Immo je to horší dnes se to řeší online ze servrem pokud nejsem zaměstnanec hondy nedostaneš se tam. Pak je druhá možnost musíš mít přístupové heslo první a druhé kategorie ke kterému se též nedostaneš.
Odesláno z mého MI NOTE Pro pomocí Tapatalk